• Training
  • Gewijzigd op 12 oktober 2023

Welkom op de Club: fiets vrijblijvend mee

Beter, gezelliger en veiliger fietsen? Dat doe je bij een club. Weet je niet zeker of rijden bij een club wat voor jou is? Fiets dan eens vrijblijvend mee. Je bent welkom op de club! Meld je nu aan en draai vier weken lang gratis proef.
Welkom op de Club: fiets vrijblijvend mee
Welkom op de Club: fiets vrijblijvend mee

Fietsen is leuk. Samen fietsen is leuker. Bij een club fietsen is het allerleukst. Echt waar. Met z'n allen eropuit trekken, nieuwe rondjes ontdekken, samen voor een doel trainen én gezellig over van alles en nog wat kletsen.

Twijfel je toch of rijden bij een club wat voor jou is? Fiets dan gewoon eens vrijblijvend (én verzekerd) mee. Vanaf 23-24 september ben je Welkom op de Club. Verenigingen door het hele land openen hun deuren, zodat jij vier weken lang gratis en voor niks de sfeer kunt proeven. Met honderden verenigingen, zit er ongetwijfeld eentje bij jou in de buurt. Je vindt ze makkeijk via Fietssport Clubs.

Waarom je nu lid moet worden van een club

Nooit meer solo tegen de wind in stoempen, alleen op het terras een punt appeltaart eten of je zonder binnenbandje komen te zitten. Word lid van een club en dit alles behoort tot het verleden. Er staat elke week een heel peloton voor je klaar. Ook leuk: je sluit nieuwe vriendschappen en je wordt automatisch beter in het rijden in een groep. Wat wil je nog meer?

Een peloton dat bij je past

Nederland heeft honderden wielerverenigingen. Grote kans dat er een club is die bij je past. Aan je techniek werken? Check! Veel clubs bieden techniektrainingen aan. Op zoek naar een trainingsmaatje? Geen probleem. Fietsen met gelijkgestemden? Er zijn tempomakers, mooi-weer-rijders, damespelotons, MTB-afdelingen en trainingsgroepen. Wat jij wilt. Weinig tijd? Fiets mee wanneer het jou uitkomt. Clubs rijden door de week en in het weekend (en nee, je hoeft echt niet elke rit mee).

Kom sfeer proeven

Veel clubs laten je graag zien hoe het er bij hun aan toegaat. Je bent dus meer dan Welkom op de club om vrijblijvend mee te fietsen. Zo kun je eerst sfeerproeven en kijken of fietsen bij een vereniging wat voor je is. Je kunt bijvoorbeeld meerijden bij:

 

Op Fietssport Clubs vind je nog veel meer clubs. Meld je aan via de button ‘Fiets een keer mee’. 

Wat kun je verwachten?

Reken op een prachtige (en veilige) tocht en een hoop gezelligheid en sportiviteit. Je kunt gratis een paar weken lang meetrainen én jij en je fiets zijn tot 500 euro verzekerd, mocht er een ongelukje gebeuren. En: samen uit, samen thuis.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant