• Training
  • Gewijzigd op 15 maart 2022

Welkom op de Club: fiets vrijblijvend mee

Beter, gezelliger en veiliger fietsen? Dat doe je bij een club. Maar twijfel je of rijden bij een club wat voor jou is? Fiets dan eens vrijblijvend mee. Je bent welkom op de club! Vanaf 19 maart kun je gratis proefdraaien.
Welkom op de Club: fiets vrijblijvend mee
Welkom op de Club: fiets vrijblijvend mee

Fietsen is leuk. Samen fietsen is leuker. Bij een club fietsen is het allerleukst. Echt waar. Met z'n allen eropuit trekken, nieuwe rondjes ontdekken, samen voor een doel trainen én gezellig over van alles en nog wat kletsen.

Tocht twijfel of rijden bij een club wat voor jou is? Fiets dan gewoon eens vrijblijvend (én verzekerd) mee. Vanaf 19 maart ben je Welkom op de Club. Verenigingen door het hele land openen hun deuren, zodat jij kunt sfeer proeven. Met honderden verenigingen, zit er ongetwijfeld één bij jou in de buurt. Je vindt ze via Fietssport Clubs.

Waarom je nu lid moet worden van een club

Nooit meer stoempen tegen de wind, alleen op het terras of je bandje wisselen. Samen fietsen is leuk, maar fietsen bij een club is nóg leuker. Er staat elke week een heel peloton voor je klaar, je sluit nieuwe vriendschappen en je wordt steeds beter in het rijden in een groep.

Lees ook: 9 redenen waarom je bij een club moet fietsen

Een peloton dat bij je past

Nederland heeft honderden wielerverenigingen. Grote kans dat er een club is die bij je past. Aan je techniek werken? Check! Veel clubs bieden techniektrainingen aan. Op zoek naar een trainingsmaatje? Vind je er. Fietsen met gelijkgestemden? Er zijn tempomakers, mooi-weer-rijders, damespelotons, MTB-afdelingen en trainingsgroepen. Wat jij wil. Weinig tijd? Fiets mee wanneer het jou uitkomt. Clubs rijden door de week en in het weekend (en nee, je hoeft echt niet elke rit mee).

Kom sfeer proeven

Veel clubs laten je graag zien hoe het er bij hun aan toegaat. Je bent dus meer dan Welkom op de club om vrijblijvend mee te fietsen. Zo kun je eerst sfeerproeven en kijken of fietsen bij een vereniging wat voor je is. Je kunt bijvoorbeeld meerijden bij:

Op Fietssport Clubs vind je nog veel meer clubs. Meld je aan via de button ‘Fiets een keer mee’. 

Wat kun je verwachten?

Reken op een prachtige tocht en een hoop gezelligheid en sportiviteit. Je kunt gratis een paar weken lang meetrainen én jij en je fiets zijn tot 500 euro verzekerd, mocht er een ongelukje gebeuren.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant