Partners van het fietsen

Veel organisaties ondersteunen onze activiteiten en dragen daarmee de fietssport een warm hart toe. Dankzij de steun van onze partners kunnen wij ons werk doen en uitbreiden. Zo blijven fietsers genieten van de sport: op de weg, op de trails en alles daar tussenin. We zijn met name trots op onze partners in de fietssport. Deze steun van deze krachtige organisaties is onmisbaar voor de fietssport. 

 
Lees meer

Nederlandse Loterij

Waar heel Nederland wint: deelnemers aan een van de loterijen maken kans op mooie geldprijzen en de opbrengsten gaan naar de Nederlandse samenleving. Ook de NTFU ontvangt structureel een bijdrage van de Nederlandse Loterij waardoor we mooie producten en diensten kunnen ontwikkelen voor onze leden en het lidmaatschap betaalbaar blijft. 

 
Lees meer

Meijers

Meijers Assurantiën helpt de NTFU al jaren met de beste verzekeringen voor clubs, organisatoren en fietsers. Daarnaast investeert het familiebedrijf uit Amstelveen ook in de veiligheid van onze sport door ons Start2Bike programma en de cursus Wegkapitein te ondersteunen. Zo dragen we bij aan het voorkomen van ongelukken, in plaats van enkel schade uit te keren. 

 
Lees meer

Bioracer

De Belgische kledingfabrikant is al jaren een van onze trouwe partners. NTFU-verenigingen ontvangen korting op teamkleding en samen ontwikkelden we onze Fietssport-kledinglijn. 

Koffie drinken?

Wil je ontdekken wat Fietssport voor jou kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onder het genot van een kopje koffie nemen we de mogelijkheden met je door en maken we een voorstel dat bijdraagt aan jouw doelstellingen. Tot snel!

Neem contact op

Domeinpartners

We maken ons hard voor uiteenlopende thema’s binnen de fietssport: van ontwikkeling van mountainbikeroutes tot het helpen van penningmeesters bij verenigingen. Onze domeinpartners leveren een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van de fietssport.

Supporters

Dankzij de producten en expertise van onze supporters bieden we onze leden voordeel.

Media partner

Dankzij onze mediapartners is een groot deel van fietsend Nederland op de hoogte van ons werk én weten fietsers hun weg naar een mooie toertocht nog beter te vinden.

Maatschappelijk partner

De NTFU werkt nauw samen met enkele zorgvuldig uitgekozen organisaties. Deze hebben stuk voor stuk een band met fietsen en zetten zich in voor thema’s die nauw verbonden zijn aan onze sport. De samenwerking vindt plaats op projectbasis. Per maatschappelijk project bundelt de NTFU de krachten met onder meer maatschappelijke organisaties, de overheid, het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen.

Trouwe adverteerders

Met dank aan onze trouwe adverteerders ontwikkelen we Fietssport.nl, faciliteren we de toertochtkalender in onze app en brengen we Fietssport Magazine uit. Vier keer per jaar valt het grootste fietsmagazine van Nederland bij 75.000 wielrenners, mountainbikers en gravelbikers op de deurmat.