Fietssport, grensverleggend sportief

Fietssport is hét platform van en voor sportieve fietsers. Ontdek de mooiste routes en leukste toertochten in Nederland en verleg je grenzen, letterlijk én figuurlijk!

Meest complete overzicht van toertochten in Nederland

Alle toertochten die je op Fietssport vindt, worden georganiseerd door verenigingen en organisaties die zijn aangesloten bij wielersportbond NTFU. Met een berg aan ervaring en een passie voor de sport werken de vrijwilligers van deze verenigingen zich in het zweet, zodat iedere toertocht er een is om jaarlijks te herhalen. Je zou willen dat we veel meer weekenden in een jaar hebben! Lees meer

Nieuw: routes voor sportieve fietsers

Wie kan het beste vertellen waar de mooiste routes voor wielrenners en mountainbikers liggen? Zij zelf natuurlijk! Het nieuwe routeplatform van Fietssport bestaat voor 100% uit routes die zijn aangeleverd door fietsers die minstens 10.000 kilometer hebben weggetrapt. Niet de standaard fietsroutes, maar autoluwe wegen, rustige dijkjes en smalle singletracks. De routes op Fietssport zijn aangeleverd door lokale fietsverenigingen die zijn aangesloten bij de NTFU. Lees meer

Fietssport op maat

Fietssport is van én voor de sportieve fietser, maar Fietssport is bovenal van jou: maak van Fietssport jouw persoonlijke assistent die je helpt met het plannen en organiseren van je sport en verleg je grenzen. Je bent zo goed als je volgende doel!

Op Fietssport, een initiatief van Wielersportbond NTFU, vind je het meest complete overzicht van toertochten en routes voor sportieve fietsers binnen en soms ook buiten onze landsgrenzen.

Wielersportbond NTFU behartigt de belangen van de sportieve racefietser en mountainbiker. Zij zet zich in voor kwaliteit en veiligheid binnen de wielersport.
Lees meer