Toertochten Gewijzigd op 10 juli 2017

Een monumentale fietstocht

Op zondag 27 augustus 2017 organiseert WV RETO de 33ste editie van de Airborne Fietstocht. Ter nagedachtenis aan de Slag om Arnhem kunnen fietsliefhebbers deelnemen aan een volledig gepijlde, unieke fietstocht langs diverse monumenten.

Een monumentale fietstocht

Voor de sportieve fietser zijn er routes van 85, 120 en 155 km uitgezet waarbij naast het fietsen ook de geschiedenis een rol speelt. De tocht voert langs vele kleine monumenten waar vaak een bijzonder verhaal te vertellen is.

De tocht kenmerkt zich door routes die leiden door bossen, heidevelden, kronkelende rivieren en uiterwaarden, kortom: een diversiteit aan landschappen die de Veluwezoom en het Gelders Rivierengebied je te bieden hebben.

Vrouwenstart

Om 9.00 uur start een peloton met vrouwen die de eerste 30 kilometer samen zullen rijden. Het peloton wordt geleid door de damesclub van RETO Arnhem. De gemiddelde snelheid zal rond de 25km per uur liggen.

Schrijf je direct in

Dit vind je misschien ook interessant

Korting op de mooiste tochten

Wist je dat je met je Fietssport PLUS account tot € 3,- korting krijgt op het inschrijfgeld? Daarnaast kun je snel en makkelijk van start met de online Scan+Go pas op je smartphone.

Upgrade naar PLUS
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen