Overig Gewijzigd op 5 januari 2022

Gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is Fietssport niet bereikbaar. We genieten van het kerstdiner, eten oliebollen en springen natuurlijk op de fiets.

Gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw
Gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw

Vanaf vrijdag 24 december is Fietssport niet bereikbaar. We genieten van het kerstdiner, eten oliebollen en springen natuurlijk op de fiets. Op woensdag 5 januari staan we weer (uitgerust) voor je klaar per telefoon, Whatsapp, e-mail en sociale media.

Hulp nodig?

Heb je problemen bij het aanmaken van een account of ben je je wachtwoord vergeten? Dan helpen we met deze tips graag verder. Heb je vragen over onze fietsverzekering, wil je weten hoe je schade indient of waar je je Scan & Go vindt? Bekijk dan de veelgestelde vragen

Sluit het jaar sportief af

Fietsen tussen het kerstdiner en de oliebollen door? Schrijf je dan bijvoorbeeld in voor een van de mooie eindejaarstochten die op de toertochtenkalender staan.

Is het té koud of té nat om buiten je kilometers te maken? Probeer deze kerstvakantie dan zeker het virtuele fietsplatform Bkool uit. In Bkool staan miljoenen échte routes die je virtueel kunt fietsen. Leuke bonus: als Fietssport PLUS-gebruiker kun je 3 maanden lang gratis kennismaken met Bkool.

En heb je goede voornemens – bijvoorbeeld in 2022 meedoen aan een toertocht of meerdaagse bikepacking trip – ga dan alvast aan de slag met JOIN. Deze intelligente trainingsapp bevat meer dan 250 work-outs en trainingsschema’s. Fietssport-leden krijgen 50% korting op deze trainingsapp.

Vraag over fietsen in coronatijd?

Door de aangescherpte coronamaatregelen moet je bij sommige toertochten je coronatoegangsbewijs laten zien. Vergeet deze dus niet mee te nemen. Ga je met een groep op pad? Met deze 9 tips ga je veilig en verantwoord op weg. Check ook deze 7 tips hoe je als mountainbiker veilig en verantwoord gebruikmaakt van de trails in coronatijd. Heb je een specifieke vraag? Wielersportbond NTFU zette de meest gestelde vragen over fietsen in coronatijd op een rij. 

We wensen je fijne dagen en een goed en sportief 2022.

Dit vind je misschien ook interessant

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen