• Overig
  • Gewijzigd op 22 december 2022

Gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw

Tussen Kerst en Oud & Nieuw is Fietssport niet bereikbaar. We genieten van het kerstdiner, eten oliebollen en springen natuurlijk op de fiets.
Gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw
Gesloten tussen Kerst en Oud & Nieuw

Vanaf vrijdag 23 december is Fietssport niet bereikbaar. We genieten van het kerstdiner, eten oliebollen en springen natuurlijk op de fiets. Op dinsdag 3 januari staan we weer (uitgerust) voor je klaar per telefoon, Whatsapp, e-mail en sociale media.

Hulp nodig?

Heb je problemen bij het aanmaken van een account of ben je je wachtwoord vergeten? Dan helpen we met deze tips graag verder. Heb je vragen over onze fietsverzekering, wil je weten hoe je schade indient of waar je je Scan & Go vindt? Bekijk dan de veelgestelde vragen

Sluit het jaar sportief af

Fietsen tussen het kerstdiner en de oliebollen door? Schrijf je dan bijvoorbeeld in voor een van de mooie eindejaarstochten die op de toertochtenkalender staan.

Is het té koud of té nat om buiten je kilometers te maken? Probeer deze kerstvakantie dan zeker het virtuele fietsplatform Bkool uit. In Bkool staan miljoenen échte routes die je virtueel kunt fietsen. Leuke bonus: als Fietssport PLUS-gebruiker krijg je 20 procent korting op het premium Bkool-abonnement.

En heb je goede voornemens – bijvoorbeeld in 2023 meedoen aan een toertocht of meerdaagse bikepacking trip – ga dan aan de slag met JOIN. Deze intelligente trainingsapp bevat meer dan 250 work-outs en trainingsschema’s. Fietssport-leden krijgen 25% korting op deze trainingsapp.

We wensen je fijne dagen en een goed en sportief 2023.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant