Overig Gewijzigd op 20 september 2021

De nieuwe Fietssport is in aantocht!

De weergoden werken uitstekend mee met de planning van Fietssport Magazine. De zomereditie staat voor de deur en zie daar, de zon gaat ook schijnen. Wat kun je verwachten in dit nummer?

De nieuwe Fietssport is in aantocht!

Wat kijken we allemaal uit naar de zomervakantie. Mogen we? Kunnen we? Zullen we? De laatste persconferenties van de heer Rutte worden steeds positiever. Eindelijk, het ziet er naar uit dat we kunnen deze zomer.

We nemen je alvast mee over de grens naar een niet geheel voor de hand liggende bestemming, Polen, naar het Reuzengebergte, en verkennen daar de mogelijkheden voor de gravelbike.

De mooiste routes in Nederland

Voor de mooiste routes in eigen land trokken we naar de provincies Flevoland, Drenthe en Brabant. De voorgestelde routes in Flevoland doen je verbazen over de afwisseling die je daar tegenkomt. In Drenthe stoempen we over de flinten, peddelen we door de vele esdorpen en vergeten we de hunebedden uiteraard niet.

En als je twee Brabanders een gravelroute laat bedenken in hun eigen achterland, dan weet je dat het goed komt. Brabants Beste kun je hier alvast lezen.

Ook lichten we een splinternieuwe toertocht op onze toertochtenkalender uit, de Hollandse Waterlinies Tour.  Op zondag 20 juni heb je de keuze uit maar liefst zes bijzondere routes, van 85 tot wel 300 km.

Het zomernummer ploft deze week bij alle NTFU- en Fietssport PLUS-leden op de mat.

Wilma Vorselman

Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant

Ook Fietssport Magazine ontvangen?

Sluit dan een Fietssport PLUS-account af voor € 42,- per jaar en ontvang elk kwartaal Fietssport Magazine. Inclusief fietsverzekering en korting op alle toertochten.

Fietssport Magazine
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen