Laatst gewijzigd op 29 september 2020
Laatst gewijzigd op 29 september 2020

Zorgeloos op de fiets

Jij het plezier van fietsen, zij de zorg voor jouw materiaal. Daar pleit Bontrager voor, het accessoiresmerk van Trek. Met een scala aan producten ben je verzekerd van hoogwaardige kwaliteit gecombineerd met een unieke garantieregeling.
Zorgeloos op de fiets

De onderdelen- en componentenleverancier weet hoe persoonlijk een fiets is. Maar ook een passend zadel, de keuze van banden behorend bij jouw fietsgedrag, wielen, helmen, schoenen en alles wat de producent nog meer aanbiedt aan onderdelen, kleding en accessoires. Daarom geldt voor elk los verkrijgbaar Bontrager-product de Unconditional Guarentee van dertig dagen en bieden zij tevens een vervangingsservice aan die behoort tot de beste in de fietsindustrie.

"Vertrouwen in je aankoop hebben is niet alleen een kwestie van kiezen, afrekenen en gebruiken, weten ze bij Bontrager"

Het zadel dat je kocht kan natuurlijk in de praktijk net iets minder bij jouw houding aansluiten dan één van de andere modellen. Ook de pasvorm van een helm is per persoon verschillend en wie weet was het profiel van een XR4-band toch een betere keuze geweest dan de XR2, nu blijkt dat je graag op wat lossere, rotsachtigere ondergronden rijdt. 

Omruilen of geld terug

Geen probleem! Wie voor Bontrager gaat, gunt zichzelf de tijd om het materiaal te testen. Binnen dertig dagen kun je met de originele aankoopbon terug naar de winkel om je aanwinst te finetunen. Ofwel, je ruilt je aankoop om voor een ander product. Liever je geld terug? Even goede vrienden. 

Crash Replacement Guarantee

Daarnaast onderscheidt het topmerk zich met een zorg die verder reikt dan de innovaties die ze op de markt brengen. Verder dan de kassa en zelfs na gebruik zijn vruchten afwerpt. Zo bliezen zij de zogeheten Crash Replacement Guarantee leven in voor degenen die overtuigd zijn van de ultieme pasvorm en veiligheid van een Bontrager helm. Dit houdt in dat je binnen een jaar na aankoop je helm, beschadigd bij een val, gratis kunt omruilen voor een nieuwe om kopzorgen te voorkomen. 

Vervanging carbon wielen

Eenzelfde zekerheid heb je als je in het bezit bent van een carbon wielset. Als het materiaal in de eerste twee jaar na aankoop beschadigd raakt tijdens het fietsen, vervangen of repareren zij het wiel kosteloos. Deze garantie is zowel van toepassing op Bontrager carbon wielen die standaard in fietsen zijn gemonteerd, als op aftermarket wielaankopen. Jij blij dat je al je energie in het fietsplezier kunt stoppen, zij blij dat ze zorg kunnen dragen voor hun fietsfans.

Geschreven door Redactie Fietssport

Deel dit artikel