• Toertochten
  • Gewijzigd op 16 juli 2020

Gemse: beklim de Stelvio, Gavia en Mortirolo

De ultieme wieleruitdaging. Met drie van de meest uitdagende bergen die je maar kan vinden in Noord-Italië. Fiets jij op 5 september mee met de Gemse tocht?
Gemse: beklim de Stelvio, Gavia en Mortirolo
Gemse: beklim de Stelvio, Gavia en Mortirolo

Op 4 en 5 juli inspecteerde de organisatie het parcours ter plekke. Dat leverde goed nieuws op: de grenzen en accommodaties zijn open én de wegen zijn in topconditie. Op basis van de huidige situatie en de te nemen veiligheidsmaatregelen staan alle lichten dus op groen.

Dé uitdaging van je leven

De Gemse is een echte monsteruitdaging met de meest uitdagende klimmen die je in Europa kunt vinden. Doe je met de volledige tocht mee? Dan fiets je over over de Stelvio, Mortirolo en de Gavia en nogmaals terug naar de top van de Stelvio. Aan het einde heb je 190 km op de teller staan én 6.950 hoogtemeters. Iets teveel van het goede? Dan zijn er ook nog 3 kortere, maar nog steeds uitdagende afstanden: 170, 150 of 130 km.

Steun MS Nederland

FIets je de Gemse? Dan steun je automatisch de MS-vereniging Nederland. Een deel van je inschrijfgeld wordt namelijk op de rekening van dit goede doel gestort. Zo steun jij je als deelnemer patiënten voor wie bewegen minder gewoon is geworden.

Inschrijven

Vink jij deze uitdaging van je bucketlist? Schrijf je dan snel in. Deelname aan de Gemse kost € 95,-. Daarvoor krijg je o.a. technische en medische begeleiding onderweg, 4 prachtige routes, verzorging (fruit, sportvoeding, drank), vervoer van de finish naar diverse locaties én een mooi aandenken aan de tocht. Heb je een PLUS-account? Dan ontvang je € 5,- korting. Meer info vind je op onze kalender of op www.gemse.eu.

Redactie Fietssport
Door Redactie Fietssport

Redactie Fietssport

Dit vind je misschien ook interessant