Routes + Reizen Gewijzigd op 25 mei 2021

Fietssport-reis La Volta Girona

Zin om in de omgeving van Girona te fietsen? Haak dan aan bij onze La Volta Girona reis. Met TUI Sports stelden wij een geheel verzorgde fietstrip voor jou samen. Van 6 tot en 10 oktober reis jij af naar de Spaanse zon. Alvast een voorproefje.

Fietssport-reis La Volta Girona

Een vijfdaagse fietsreis in het najaar onder de Spaanse zon, wie wil dat nou niet? Drie prachtige etappes zijn er voor jou uitgezet in de omgeving van het fietsparadijs Girona.

Profrenners noemen het sfeervolle Girona niet voor niets de wielerhotspot van Spanje. Het is dan ook dé ontmoetingsplaats voor wielrenners vanuit de hele wereld. Tijdens deze vijfdaagse reis combineer je uitdagende routes door vulkanische landschappen met een vleugje cultuur.

Het programma in vogelvlucht

Je vertrekt 's op een woensdagochtend vanaf Schiphol naar Barcelona. De bus brengt je naar Hotel Vall de Bas. Dit prachtige hotel ligt op een rustige locatie in de Bas-vallei, in de buurt van het vulkanische natuurreservaat Garrotxa.

Daar staat een Cannondale Synapse, afgemonteerd met Shimano 105 klaar en wordt voor je op maat afgesteld. Wil je een upgrade qua afmontage naar Ultegra, Di2 of met elektrische ondersteuning? Dat kan, voor een meerprijs is dat mogelijk en ‘s middags kun je de fiets meteen uitproberen. De eerste vijf boekers krijgen overigens een gratis upgrade naar een Cannondale SuperSix.

De mooiste routes

Voor de donderdag, vrijdag en zaterdag hebben we mooie routes voor je in de vulkanische regio Garrotxa. Op vrijdag rijden we de Koninginnerit langs uitgedoofde vulkanen en het azuurblauwe meer van Banyoles naar een van de meest heroïsche beklimmingen in Catalonië; de Rocacorba. 

Na de ochtendetappe van zaterdag vertrekken we in de namiddag gezamenlijk met de bus richting Girona om deze sfeervolle stad te bezichtigen en ‘s avonds gezellig samen te dineren bij Hors Categorie, het restaurant waar profrenner Robert Gesink zich mede-eigenaar van mag noemen. 

Heb je er dan nog geen genoeg van gekregen, dan heb je zondagochtend nog de tijd voor een laatste rondje; 's middags moeten we toch echt terug naar Nederland en komt er een einde aan deze onvergetelijke fietsreis.

Per dag fiets je routes van tussen de 80 en 120 km met gemiddeld 1500 hoogtemeters. Er zal echter rekening gehouden worden met het niveau van de groep. Hoe beter getraind, hoe meer uitdagingen je zult tegenkomen.

Met Geld-Terug-Garantie

Alle info, zoals het uitgebreide reisprogramma, de huurfiets en vluchtdetails vind je op de website van TUI

Last van boekingsvrees? Dat is helemaal niet nodig. Met de Geld-Terug-Garantie hoef je je geen zorgen te maken. Mocht het toch niet door kunnen gaan vanwege een negatief reisadvies in verband met COVID-19, dan krijg je de reissom teruggestort.

Dit vind je misschien ook interessant

Ga met ons mee naar Girona!

Als NTFU- of Fietssport-PLus-lid profiteer je van een speciaal tarief van 799 euro voor deze vijfdaagse reis van 6 tot en met 10 oktober 2021.

Boek nu
Julbo Julbo
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen