Overig Gewijzigd op 8 februari 2021

Website Fietssport en NTFU niet bereikbaar tijdens ‘dataverhuisdag’

Onze websites Fietssport.nl en NTFU.nl zijn van dinsdagmiddag 9 februari tot donderdagochtend 11 februari niet bereikbaar. We verhuizen dan naar een nieuw systeem voor ledenadministratie.

Website Fietssport en NTFU niet bereikbaar tijdens ‘dataverhuisdag’

Wielersportbond NTFU stapt over op een nieuw systeem voor ledenadministratie: Microsoft Dynamics. De verhuizing van alle relatiegegevens start dinsdagmiddag 17.00 uur en duurt tot donderdagochtend 12.00 uur. Om de verhuizing goed te laten verlopen, zijn Fietssport.nl en NTFU.nl tijdelijk niet bereikbaar. We verwachten dat je beide sites in de loop van donderdagmiddag 11 februari kunt raadplegen.

Wat merk jij ervan?

Tijdens de verhuisdag zijn Fietssport.nl en NTFU.nl offline en dus niet te raadplegen.

Fietssport PLUS-gebruiker? Dan kun je tijdelijk geen persoonlijke gegevens wijzigen of producten zoals de carbonmodule of pechpas afsluiten. Ook kun je geen artikelen lezen, routes downloaden of de kalender raadplegen.

Sta je op het punt lid te worden? Dan heten we je graag vanaf donderdagmiddag 11 februari van harte welkom! Het is tijdens de verhuisdag niet mogelijk een lidmaatschap af te sluiten.

Bestuurslid van een vereniging of stichting? Dan kun je op NTFU.nl tijdelijk geen ledenmutaties of wijzigingen in je toertocht doorvoeren.

Vragen? We helpen je graag op weg

We hebben de verhuizing zo goed als mogelijk voorbereid. Toch kan het voorkomen dat je de komende dagen tegen een probleem aanloopt. Neem in dat geval per e-mail contact met ons op: info@fietssport.nl. We helpen je graag op weg.

Heb je een vraag en ben je bestuurslid of tochtorganisator? Mail dan naar: verenigingen@ntfu.nl

Waarom ‘verhuizen’ we naar een nieuw systeem?

Het nieuwe systeem biedt functionaliteiten waarmee we de ledenadministratie en financiële administratie verbeteren. We kunnen leden beter van dienst zijn, omdat gegevens op een centrale en overzichtelijke plek staan.

Dit vind je misschien ook interessant

 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen