Overig Gewijzigd op 17 november 2017

Jouw mening telt: vul de MTB-enquête in

Nederland telt ruim 320.000 mountainbikers die maandelijks hun kilometers wegtrappen tijdens toertochten, wedstrijden en op MTB-routes. Wielersportbond NTFU zorgt ervoor dat mountainbikers nu en in de toekomst van hun sport kunnen blijven genieten.

Jouw mening telt: vul de MTB-enquête in

IMBA Europe staat de NTFU daarin bij. De Europese mountainbikebond zet zich in voor toegang voor mountainbikers en ontwikkeling van nieuwe trails. Dat doen zij o.a. door het opbouwen van een breed netwerk, organiseren van trail building schools en delen van kennis. Om mountainbikers zo goed mogelijk te ondersteunen, is het belangrijk om te weten hoe jij jouw sport beleeft. Om dit te achterhalen heeft IMBA Europe een vragenlijst opgesteld waarin je wordt gevraagd naar je behoeften, motivatie en mening over routes.

Dus… Heb je 10 minuutjes over? Vul dan de vragenlijst in en help IMBA Europe, de NTFU en jezelf.

Bart van de Vossenberg

Door Bart van de Vossenberg

Fietsende sportgek. Mountainbiken, wielrennen, triathlon en trailrunning. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen. Zorgt dat je op Fietssport.nl de leukste artikelen, mooiste tochten en meest uitdagende routes vindt.

Dit vind je misschien ook interessant

Blijven genieten van onze sport

Met de financiële steun van iedere Fietssport PLUS-gebruiker kan de NTFU zich inzetten op het gebied van belangenbehartiging, zodat jij nu en in de toekomst kunt blijven genieten van onze sport, op de weg en op de trails.

Meer info
 

Ontvang inspiratie in je mailbox

Ontvang inspiratie in je mailbox

Inschrijven nieuwsbrief Inschrijven

Meld je aan voor onze gratis nieuwsbrief en ontvang maandelijks de beste artikelen uit ons online magazine.

Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen
Haal meer uit Fietssport en ga voor het PLUS account. Bekijk de voordelen