• Overig
  • Gewijzigd op 6 mei 2019

Fietssport Magazine 2/2019

Als je deze week op pad gaat, lijkt een warme, zonnige zomer nog heel ver weg, maar duik je in ons nieuwste magazine, dan komt die toch ineens heel dichtbij. Lees lekker weg in onze zomerse editie.
Fietssport Magazine 2/2019

We schotelen je extra veel verhalen voor, zodat je niet snel uitgelezen bent als je straks languit op je ligbed, moe maar voldaan, op het terras van je vakantieadres, herstelt van een koele ochtendrit.

Hollandse heuvels

Zo zoeken we de Hollandse heuvels op met de verkenning van een Fietssport.nl-route in het Rijk van Nijmegen met bijna 1000 hoogtemeters. Daar ga je zeker je kuiten voelen. Een lekker heuvelig parcours met befaamde obstakels als de Oude Holleweg en de Zevenheuvelenweg.

Grenshoppen

Daarnaast gingen we op bezoek bij oud-topschaatser Erben Wennemars in het Overijsselse Dalfsen, waar hij dit jaar voor de 25ste keer meefietst met “zijn” Erbens Vechtdaltoer. Ook daar kun je je overigens prima uitleven met een heuvelachtig parcours in Sallands én over de grens, Duitsland in.

Vijftig cols voor je vijftigste

Wat verder over de grens gaan we met het ultieme doel dat Erwin Reijneveld zichzelf zes jaar geleden heeft opgelegd; de vijftig bergpassen uit het boek Mountain High overwinnen voor zijn vijftigste verjaardag. Inmiddels zit hij al op zo’n dertig stuks, maar in combinatie met je werk en gezin vergt het wel een strakke planning.

Afzien, dat doet Erwin. Wist je dat je kunt leren om hiermee beter om te gaan? Daarvoor hebben we een sportpsycholoog geraadpleegd. In het kort komt het op het volgende neer: omdenken, doel stellen, focussen en… let op, blijven lachen!

De zomereditie van Fietssport Magazine valt in de week van 6 mei bij alle NTFU- en FietssportPlus-leden in de bus.

Fan van Fietssport Magazine?

Sluit dan een Fietssport PLUS account af voor € 38,95 per jaar en ontvang elk kwartaal Fietssport Magazine. Bij deze prijs zit een fietsverzekering en korting op alle toertochten inbegrepen.

Bekijk de voordelen
Wilma Vorselman
Door Wilma Vorselman

Mooi-weer-racefietser en slecht-weer-loper. Gek op de bergen, pasta en cappuccino.

Dit vind je misschien ook interessant