Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 17-12-2023.
  • Zondag 17 dec 2023
  • Den Helder (Noord Holland)

HRTC DOK - MTB Napoleontocht 2023

  • Mountainbike

Ontdek de prachtige omgeving van Den Helder tijdens de HRTC DOK - MTB Napoleontocht 2023 op 17-12-2023! Met je mountainbike start je vanaf het MTB parcours van wielervereniging HRTC DOK in Den Helder, waar je meteen wordt ondergedompeld in de natuur. Deze uitdagende mountainbiketocht neemt je mee langs de mooiste plekjes in de omgeving, zoals de bollenvelden, oude forten, duinen en het strand. De routes zijn goed uitgepijld en bieden verschillende tracks, zodat zowel beginnende als ervaren mountainbikers aan hun trekken komen. Onderweg kun je genieten van een heerlijke koek en zopie halverwege, om weer op krachten te komen voor het vervolg van de tocht.
Na afloop van de tocht is er een welverdiende kop koffie en een dampende kom snert verkrijgbaar in de kantine. Een perfecte manier om gezellig na te praten en nieuwe fietsvrienden te maken.

Er zijn 3 afstanden 23, 37 en 50km. Bij de 23 en 37 km afstand steekt u een deel van de lange route af. Jeugd t/m 13 jaar is gratis maar dient zich wel in te schrijven omdat tocht gedeeltelijk over privé terrein gaat.

LET OP: Daadwerkelijke start is bij Wielervereniging HRTC DOK, parkeren niet mogelijk bij HRTC DOK zelf. Startlocatie op Fietssport.nl leidt u naar de parkeermogelijkheid. Er is een parkeerterrein beschikbaar naast Vliegkamp De Kooy, volg daarvoor de bewegwijzering vanaf kruispunt Kooybrug op de N9!! Vanaf de parkeerplaats is het 3 minuten fietsen naar HRTC DOK.

Er is geen daginschrijving mogelijk, enkel inschrijving via voorinschrijving!!

Toertocht details 23 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Guldemondweg
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
HRTC DOK
Website
www.hrtcdok.nl
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

goede sfeer en goed geregeld.
Top
Top !!!
Het was zeker de moeite waard om hieraan mee te doen. Vanwege de harde zuidwesten wind was het gedeelte over het strand best zwaar. Verder waren sommige delen nauwelijks begaanbaar vanwege de nattigheid en zijn volgens mij ook uit het parkoers gelaten.