Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 17-9-2023.
  • Zondag 17 sep 2023
  • Amerongen (Utrecht)

Kickstarter Bikefest - Velo Heuvelrug & De Proloog

  • Racefiets

LET OP - DAGINSCHRIJVING IS NIET MOGELIJK. DE VOORINSCHRIJVING ZIT VOL.

Op 17 september Kickstarter Bikefest bij De Proloog in samenwerking met Velo Heuvelrug. Met routes voor de gravelbike en racefiets over afstanden tussen de 40km en 140km. Geniet van een sfeervolle start, ontspannen rustpunten en een gezellige finish. Met de aanwezigheid van diverse partners zal het gehele plein bij De Proloog omgetoverd worden tot een waar Bikefest. Let op: Na je inschrijving ontvang je een week van tevoren per mail alle GPX-bestanden van elke route, kan zelf dan nog bepalen wat je gaat fietsen op zondag 17 september.

Met het inschrijven en het ontvangen van een startbewijs zal je een goed gevulde musette ontvangen met daarin o.a. een stuurbordje en een consumptiebon voor een drankje. Laat je vooral verrassen van de inhoudt van de musette op de dag zelf.

Toerclub Velo Heuvelrug organiseert samen met De Proloog de Kickstarter Bikefest. Door de diversiteit aan routes wordt er aan iedereen gedacht. Zo kan je onbegrensd avonturieren op de ‘PRLG GravelRoutes' en kilometers vreten op ‘Mardoors WegRoutes'. Kies voor een kortere afstand voor de ontspanning of ga de uitdaging aan bij een van de langere routes.

De routes worden per mail doorgestuurd als GPX-bestand. Let op want de routes zijn niet uitgepijld. Het staat je vrij om op de dag nog een route te kiezen of om gaande dag zelfs de afstand op te voeren. Door het gebruik van meerdere lussen ben je verzekerd van een constant rustpunt bij De Proloog en kan je ervoor kiezen extra lussen aan elkaar te rijgen. Of ga voor een extremere afstand.

- 28,8km route = Gravel
- 40,5km route = Weg
- 70,2km route = Gravel
- 79,7km route = Weg
- 106km route = Gravel
- 107km route = PRLG Gravel Extreem
- 123,2km route = Weg
- 141km route = Mardoors Weg Extreem

Zowel de sfeervolle start als gezellige finish zijn bij De Proloog. Haal je startbewijs op in de speciaal op thema ingerichte theaterzaal, ga van start op het aangeklede plein, kom tussentijds terug voor verdiende rust en finish op een gezellig plein vol enthousiaste deelnemers.

Vele partners van De Proloog zullen aanwezig zijn om het plein en het fietscafé zelf volledig aan te kleden. Laat je onderdompelen in het Kickstarter Bikefest en beleef een dag met alles dat fietsen zo leuk maakt.

Toertocht details 28 km

Starttijd
08:30 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Wielercafé De Proloog
plan route
Hoogtemeters
165 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 15,00 (BASIC account)
€ 13,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Vélo Heuvelrug
Website
www.veloheuvelrug.nl/tour-de-velo-2022
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie route, prima verzorging en feestelijke nazit.
Geen verzoriging onderweg, rustpunt bij de Proloog waar geen verzorging was alleen water en sportdrank wat achteraf stond en de aardige mensen van vereniging niet waren was een gemis.
Het regende dit jaar heel erg, maar sat vind ik juist mooi
Niet gestart door de vele regen