Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Zondag 25 oktober 2020

Rondum de Mölle 2020

De Keiaosers veldtoertocht, beter bekend als de Rondum de Mölle, wordt zondag 25 oktober 2020 weer verreden.

Toerclub Keiaosers organiseert deze veldtoertocht net als voorgaande jaren vanuit Eetcafé “De Veldhoek” in de Veldhoek (Hengelo Gld).
De deelnemers kunnen weer kiezen uit een route van 30, 45 of 55 km waarbij de routes evenals vorig jaar andersom lopen waardoor het ook voor ervaren deelnemers zeker tot verrassingen zal leiden. Door de route-verkortingen en de route-uitbreidingen van de basisroute van 45 km zijn allerlei variaties in afstanden tussen 30 en 55 km te bedenken.

Door de toestemmingen van de diverse landeigenaren is het
... weer mogelijk geworden om mooie, afwisselende routes uit te zetten door bossen en landerijen in het gebied tussen Hengelo (Gld), Ruurlo en Zelhem.
De routes zijn geheel uitgepijld. De routes leiden de deelnemers langs heidevelden, door mooie dennenbossen, over singletracks en zandwegen. Het Hengelose Zand wordt maximaal benut om de conditie van de deelnemers op de korte, venijnige klimmetjes serieus op de proef te stellen.
Natuurlijk wordt er tijdens de pauze ook aan de inwendige mens gedacht. Na afloop is er de mogelijkheid om de fiets af te spuiten en te douchen.

De deelnemers kunnen zondag 25 oktober starten van 8.30 tot 10.00 uur vanaf Eetcafé “De Veldhoek” in de Veldhoek. Voor meer informatie wordt verwezen naar www.keiaosers.nl en Facebook-pagina TC Keiaosers.

Locatie Hengelo (Gld) (Gelderland)
Fiets type  Mountainbiketocht
Beoordeling