Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 8-7-2023.
  • Zaterdag 8 jul 2023
  • Stiens (Friesland)

Ronde van Friesland 2023

  • Racefiets

Voor de tweede keer organiseren 5 NTFU verenigingen een gezamenlijke GPX tocht met 5 start/finish plaatsen. De Ronde van Friesland is een samenwerking van vijf Friese toerclubs te weten: RTC Rally; FTC Stiens; TFC Frisia Leeuwarden, TFK Burgum en FTC Smallingerland. De organisatie is in handen van deze clubs. De verenigingen kennen natuurlijk alle mooie routes in de eigen omgeving en willen je graag kennis laten maken met de mooiste routes die Friesland te beiden heeft.

De start- en finishplaatsen zijn de vestigingsplaatsen van de verenigingen: Sneek, Stiens, Leeuwarden, Burgum en Drachten.
Wij starten in Stiens. De startplaats is Café De Kern. De Ronde van Friesland kan zowel individueel als in groepsverband worden verreden.

LET OP! de tocht is niet uitgepijld. Wel wordt een GPX-bestand beschikbaar gesteld, dat te downloaden is. Voor de deelnemers die niet over een GPS apparaat beschikken starten er om 8:15 twee groepen. Groep 1 rond de 30 km p/u en groep 2 27 km p/u bij voldoende interesse kan er ook nog een derde groep geformeerd worden.

GPX: <a href="https://drive.google.com/file/d/1KSz7hJB4VGtpNuncBvgAhwCX0QZYpLzW/view?usp=drive_link">https://drive.google.com/file/d/1KSz7hJB4VGtpNuncBvgAhwCX0QZYpLzW/view?usp=drive_link</a>

Toertocht details 138 km

Starttijd
08:00 - 09:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Smelbrege 3
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
FTC Stiens
Website
www.fietsclubstiens.nl
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Heel goed initiatief om op 3 plaatsen te starten!
Locatie in Stiens leek niet echt voorbereid. In Drachten en Sneek erg leuke ontvangst.
Vooral stuk tussen Stiens-Drachten-Sneek was erg mooi.