• Zondag 24 sep
  • Weesp (Noord Holland)

Weesper Beemster Fietsfeest 2023, Alzheimer

  • Racefiets

De opbrengst van onze jaarlijkse Sponsor Toertocht komt geheel ten goede aan een goed doel. Dit jaar is dat Alzheimer. Onze leden spelen een grote rol in het kiezen van het goede doel en in de fondsenwerving. Het inschrijfgeld voor deze sponsor toertocht is € 10 (i.p.v. de gebruikelijke € 5) inclusief een kop koffie of thee bij de start. Daarnaast is het mogelijk een extra donatie te doen. Inschrijving bij voorkeur via voorinschrijving tot de dag voor het evenement of ter plekke bij de start. Kom ook in beweging en steun Alzheimer!
Onze Sponsor Toertocht vertrekt in noordelijke richting langs IJburg naar het waterland. De 125 km variant voert via idyllische dorpjes als Ransdorp, Zuiderwoude, Monnickendam, Ilpendam en Neck naar de Wormer en Jisperveld & Kalverpolder langs het Noordhollandsch Kanaal naar Spijkerboor. Vervolgens via West Graftdijk en Driehuizen langs de Schermerringvaart naar Schermerhorn. We hebben dan rond de Eilandspolder gefietst en gaan nu de Beemster in. Via Oosthuizen en Kwadijk langs de noordgrens van Purmerend en via Edam, Katwoude en Broek in Waterland weer terug naar Weesp.
De 75 km variant van onze Sponsor Toertocht buigt bij Neck af naar het noorden en gaat rechtsreeks naar Kwadijk en vandaar via dezelfde route terug naar Weesp. Je mist dan dus de Eilandspolder en de Beemster.
De 50 km variant slaat bij Zuiderwoude links af en vanaf daar naar Broek in Waterland en vervolgens langs IJburg, het Diemerpark en het Diemer Bos en Driemond weer terug naar Weesp.

Toertocht details 50 km

Starttijd
09:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Sportpark Papelaan, Papelaan 126
plan route
Hoogtemeters
28 hm
Kosten deelname
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TFC Weesp
Website
www.tfcweesp.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer