• Zondag 20 aug
  • Steenwijk (Overijssel)

Hollands Venetië Tocht 2023

  • Racefiets

Deze tocht wordt verreden in de prachtige omgeving van Giethoorn en Nationaal Park Weerribben-Wieden, een route met veel diversiteit in landschap. De organisatie is in handen van RTV Steenwijk i.s.m. Rotaryclub Steenwijk en Steenwijk Regio. Alle inschrijfgeld en sponsoring door bedrijven komt ten goede aan enkele (locale) goede doelen, dit zijn de Stichting Vrienden van de DUO fiets (elektrische tandemfietsen voor ouderen), de stichting Present (Vrijwilligersbureau in Steenwijk dat vrijwilligers koppelt aan hulpbehoevenden) en stichting Kopje Cultuur (drie daags cultureel vestival in Steenwijk).

De 40 en 60 km route kunnen gereden worden door middel van het volgen van de pijlen en/of via gpx, deze route is met name geschikt voor toerfietsers en recreatieve wielrenners. De 80 en 120 km kunnen alleen via gps worden verreden. De gps bestanden zijn via de site te downloaden, op de dag zelf is downloaden mogelijk bij de inschrijftafels.

De routes van 40 km en 60 km zijn met name geschikt voor de recreatieve fietser (rechte sturen) en de 80 km en 120 km voor de sportieve fietsers (kromme sturen). Kijk voor meer info over de tocht en eventuele sponsormogelijkheden voor de goede doelen op www.rtvsteenwijk.nl. Indien u vragen of opmerkingen over de tocht heeft dan kunt u deze mailen naar info@hollandsvenetietocht.nl

Toertocht details 40 km

Starttijd
10:00 - 13:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Rabo Theater De Meenthe Stationsplein 1
plan route
Hoogtemeters
37 hm
Kosten deelname
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
RTV Steenwijk
Website
www.rtvsteenwijk.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer