• Zondag 25 jun
  • Weert (Limburg)

Bloem van Weert Toertocht

  • Racefiets

Op zondag 25 juni organiseert Toer- en Wielerclub Weert (TWC Weert) de “Bloem van Weert”. De Bloem van Weert is een fietsevenement dat zowel recreatieve als sportieve fietsers laat kennismaken met de verrassend mooie omgeving van Weert.

Voor de racefietsers is de Bloem van Weert in een nieuw jasje gegoten
De route is niet meer voorzien van routepijlen maar wordt verreden op basis van eigen navigatie (GPX bestanden worden beschikbaar gesteld na inschrijving). Nieuw is het "meetingpoint" voor wielrenners. Fiets je graag in een groepje of heb je zelf geen GPS dan is meetingpoint een oplossing. Op vaste tijden vertrekken kleine groepjes onder begeleiding van een wegkapitein en navigator. De vertrektijden van meetingpoint zijn: 9:00 - 9:30 -10:00 - 10:30 uur. Opgeven voor meetingpoint kan via de kalender op de website van TWC Weert www.twcweert.nl.

Zowel de Racefiets- als de Gravelride deelnemers worden compleet in de watten gelegd als ze kiezen voor de Deluxe variant. Er zijn twee rustplaatsen ingericht op de route van 100 km (70 km één rustplaats), op de eerste rustplaats ontvangen de deelnemers kleine versnaperingen en is er energiedrank beschikbaar en kunnen de bidons opnieuw gevuld worden en bij terugkomst in Weert is een gezellig terras ingericht en ontvangen de deelnemers een lekker Belgisch biertje en een hotdog.

Toertocht details 85 km

Starttijd
08:30 - 11:30 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Industriekade 58
plan route
Kosten deelname
€ 7,50 (BASIC account)
€ 5,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TWC Weert
Website
www.twcweert.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer