• Zondag 2 apr
  • Nieuwveen (Zuid Holland)

Rotary Bike Challenge Spieren voor Spieren

  • Racefiets

Waar Fietsen we voor??
In Nederland hebben 20.000 kinderen door hun spierziekte te maken met spierzwakte of uitval van spieren. De impact op hun leven en dat van hun familie is groot. Toch gaan ze elke dag weer vol optimisme aan, met een bewonderenswaardige moed, kracht en strijdlust.
Opgericht en geïnspireerd door topsporters gebruiken we onze gezonde spieren om geld in te zamelen voor zieke spieren. Gaan we samen tot het uiterste om alle spierziekten bij kinderen te verslaan. Dat kan alleen als we vooruitgang blijven boeken. En hoewel de wetenschappelijke ontwikkelingen hard gaan en er steeds meer nieuwe behandelingen komen, duurt het vaak te lang voordat kinderen daar profijt van hebben.
Spieren voor Spieren vindt dat zij niet kunnen wachten. Elke dag met een spierziekte is er een te veel. Want een spier eenmaal verloren komt nooit meer terug. Daarom verbinden en activeren we kennis en kracht om sneller diagnose en behandelingen mogelijk te maken. Dat kost veel geld en inspanning. Van mensen die daar net als wij vol voor gaan.
Daarin staan we niet alleen. Artsen, onderzoekers, bedrijven, actievoerders, donateurs en onze topsport- en kind-ambassadeurs; ze delen onze gedrevenheid om vandaag actie te ondernemen en morgen weer een beetje meer te doen. Om sneller te gaan. Wie kan en wil meedoen, brengen we samen. Zo komt genezing voor kinderen met een spierziekte sneller dichterbij

Toertocht details 40 km

Starttijd
10:00 - 12:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Schilkerweg 21
plan route
Kosten deelname
€ 0,00 (BASIC account)
€ 0,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 0,00 (BASIC account)
€ 0,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Fietstoerclub Avanti
Website
rotarybikechallenge.sportenvoorspieren.nl
Kenmerken
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer