Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 6-4-2023.
  • Donderdag 6 apr 2023
  • Deventer (Overijssel)

De Vedetten Hunt

  • Funklasse MTB

Een alleycat/ vedettenhunt door Deventer. Test je navigatieskills door in een uurtje als een straatkat opdrachten uit te voeren door straten en steegjes.

In het kader van de wielerweek rondom de spectaculaire Vedettenronde een even spectaculaire VedettenHunt [Alleycat]. Een activiteit in de avonduren waarbij je je als een Alleycat [ straatkat] door de Deventer straatjes en steegjes beweegt om zoveel mogelijk adressen binnen een uur te Hunten/bezoeken, inclusief fotootje.
Schrijf je in als team van max 4 personen (solo of als tweetal ook prima) en geniet van dit fraaie evenement. De start en finishlocatie is bij DAVO Bieren, dus garantie voor een fraaie nazit. Starttijden Donderdag 6 april vanaf 21.00 uur. Er vertrekt dan vanaf elke 2 minuten een team voor hun Hunt van 60 minuten. Zorg dat je er ruim op tijd bent! Bij DAVO kunnen toeschouwers realtime de Hunt volgen doordat de geposte foto’s direct op een groot scherm worden getoond.
Prijzen voor het team met de meeste foto’s de mooiste foto en de mooiste route. En wellicht krijg je een contract aangeboden bij de Fietskoeriers. Zorg dat je er bij bent als een mooie warmloper voor de Vedettenronde op 2e Paasdag.

Meer info: bezoek onze website via (de inschrijf) link.

Toertocht details 20 km

Starttijd
20:45 - 21:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Sluisstraat 6
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 0,00 (BASIC account)
€ 0,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Stichting Wielerevenementen Deventer
Website
www.devedettenronde.nl
Kenmerken
Funklasse Race

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.