• Zaterdag 8 apr
  • Pesse (Drenthe)

Pesse-Peize-Pesse (Pes-Paais-Pes)

  • Racefiets

Een nieuwe verassende toertocht tussen Pesse, Peize en Pesse, voor de geoefende racefietser van ca. 125 km. De start is bij Camping en groepsaccomodatie de Oosterweide in Pesse), en gaat in grote lijnen via verkeersluwe wegen naar de koffiestop in Peize (café Ensing, tevens startlocatie) . Op de heenweg naar Peize zullen het Dwingelderveld en het Hijkerveld worden doorkruist en langs de rand van het uitgestrekte Fochteloërveen worden gefietst. Een beklimming van de hoogste berg in Drenthe ontbreekt uiteraard niet in deze tocht, die tot een klassieker kan uitgroeien!
Let op, deze tocht wordt niet meer uitgezet met pijlen, maar de route wordt per gpx aangeboden bij de voorinschrijving. Heb je nog geen beschikking over een navigatie met gpx, geen nood, zoek een fietsmaatje op met navigatie of installeer een van de gratis verkrijgbare navigatie APP's op je smartphone! Vanuit Peize starten kan uiteraard ook, kijk dan bij toertochten naar Paais-Pesse-Paais!
Vanwege de geringe parkeergelegenheid raden wij aan om op de fiets te komen of te parkeren in Pesse bij de voetbalvelden aan de Marke.

Toertocht details 125 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Oostering 51
plan route
Kosten deelname
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TFC NOAD
Website
www.tfcnoad.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer