Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 23-9-2023.
  • Zaterdag 23 sep 2023
  • Huizen (Noord Holland)

Snerttocht 2023

  • Racefiets

15-2023 MNC Snerttocht Austerlitz, Leersum (70km – 100km)

Datum 23-09-2023

De tocht kent twee afstanden, 75km en 100km.

De lange route gaat door de Eemnesser polder naar Baarn. Vervolgens rijden we door de Eempolder bij Soest naar de Korte Duinen (zandverstuivingen). Ook gaat de tocht over de voormalige vliegbasis Soesterberg en door het bosgebied bij Austerlitz en Maarn. Ten zuiden van Doorn rijden we nog door een mooi weidegebied en is er de mogelijkheid voor een koffiestop bij restaurant Brocante (Driebergsestraatweg 54 Doorn).

De korte route is deels gelijk zij het dat deze na Austerlitz richting Zeist gaat. Voor de deelnemers aan de korte route is een koffiestop mogelijk bij het Beauforthuis (Woudenbergseweg 70 Austerlitz). Je moet daar wel even van de route af om er te komen. Na de koffie vervolgt deze groep de weg richting Zeist en weer naar Huizen.

De tochten staan inmiddels op Cyql WTC Huizen. Er wordt in verschillende groepen gereden met verschillende snelheden, dus voor elk wat wils. Je kunt dan ook de groep kiezen die het beste bij je past.

Als je belangstelling hebt, meldt je dan zo snel mogelijk aan en de GPX van de route is direct beschikbaar. Afmelden kan altijd nog.

Zoals altijd is het GPX bestand (ook per afstand) ook op de gebruikelijke manier te downloaden via de website.

De starttijden voor deze tocht zijn 70 km (Austerlitz) tussen 9.30 uur en 10.00 uur en 100 km (Leersum) om 09:00 uur. Clubhuis is geopend vanaf 8.30 uur.

Het inschrijfgeld voor beide afstanden bedraagt € 5,00. Bij voorinschrijving krijgen NTFU leden € 1,00 korting. Voorinschrijven kan tot 22 september 18.00 uur via Fietssport – Snerttocht. GPX-bestanden zijn voor voorinschrijvers drie dagen voor de tocht daar te downloaden.

Voor leden van de WTC Huizen is deelname kosteloos. Ben je geen lid NTFU/WTC lid, dan graag de kosten voor deelname ad € 5,00 ter plekke voldoen bij de rit coördinator.

Tot Zaterdag.

De Toercommissie

Toertocht details 75 km

Starttijd
09:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Crailoseweg 80
plan route
Hoogtemeters
358 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
WTC Huizen
Website
www.wtchuizen.nl
Kenmerken
Scan & Go
De route is op de volgende manieren te volgen
GPS

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.