Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 4-6-2023.
  • Zondag 4 jun 2023
  • Woerden (Utrecht)

Ellen van Dijk Tour

  • Racefiets

Als onderdeel van de Wielerdag Woerden organiseert de Woerdense Ellen van Dijk samen haar club, WTC Woerden, een toertocht voor iedereen met een wielerhart. Met Woerden centraal in het prachtige Groene Hart is fietsen in deze omgeving fantastisch. De tocht komt ook over de trainingsparcoursen van Ellen van Dijk. Over de Lekdijk bijvoorbeeld, waar veel zweetdruppels op het asfalt terecht zijn gekomen om haar tijdritten te perfectioneren. Ze voelt zich daar natuurlijk helemaal thuis als een echte 'van Dijk'.
De Ellen van Dijk Tour wordt gecombineerd met de Ronde van Woerden (wedstrijden in vier categorieën) op de Wielerdag Woerden. Na de toertocht kun je op het horeca-plein dus ook nog eens live naar een wielerwedstrijd kijken, en genieten van een gratis consumptie en broodje hamburger en vegaburger!

Toertocht details 35 km

Starttijd
08:00 - 11:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Korenmolenlaan 4b
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
WTC Woerden
Website
www.wtcwoerden.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie landelijke route
Deze toertocht verdient meer deelnemers. Prijs Kwaliteit verhouding is meer dan prima. Overtocht met pontjes is bij prijs inbegrepen. Goede verzorging onderweg. Verzorging bij de finish komt in aanmerking voor Michelin ster. Leuk ook de combinatie van toertocht met wedstrijd.
Goed georganiseerde tocht in een mooie omgeving.
Prachtige tocht door mooi polderlandschap met uitstekende verzorging!