Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 2-7-2023.
  • Zondag 2 jul 2023
  • Zeeland (Noord Brabant)

Daphny van den Brand Classic 2023

  • Racefiets

Deze toertocht is vernoemd naar de lokale Zeelandse (let op: Noord-Brabant) trots. Daphny is Nederlands kampioen, Europees kampioen, wereldkampioen Veldrijden en Nederlands kampioen Mountainbiken. Kortom, een dame om met recht trots op te zijn. Je fietst langs het prachtige water van de Mookerplas richting het heuvelachtige Groesbeek. Via de Ooijpolder keer je terug via Gennip voor de laatste klimmetjes van de dag: daarna ga je slingerend door het Brabantse landschap terug naar Zeeland.

Een jaarlijks terugkerend evenement op de NTFU toertocht kalender is de Daphny van den Brand classic, welke dit jaar alweer voor de 7e keer georganiseerd wordt.

Door het NTFU wordt deze tocht beoordeeld met 3 sterren. Het is voor zowel dames als heren een zeer aantrekkelijke toertocht met onderweg een zeer goede verzorging. Het start- en eindpunt - Herberg D'n Brouwer - is gelegen in het centrum van kerk dorp Zeeland. Daar is volop gelegenheid om onder genot van een heerlijk muziekje wat te drinken, eten en na te praten. We zien jullie graag komen, tot zondag 2 juli

Toertocht details 85 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Kerkstraat 62
plan route
Hoogtemeters
200 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
WSC Zeeland
Website
www.wsc-zeeland.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.