• Vrijdag 24 feb
  • Aalten (Gelderland)

Nightride 't Muurtje

  • MTB & Gravel

In samenwerking met de Aaltense middenstand en industriekring organiseren wij als Fietsgroep 't Muurtje voor de tweede keer een Nightride in en om Aalten. Vorig jaar was de deelname overweldigend met 400 deelnemers.
Er zullen wederom een aantal leuke passages zijn door bijvoorbeeld een café, winkel of fabriek. Maar er zijn natuurlijk meer leuke te vinden en daar gaan wij als Fietsgroep altijd voor !! Nadien kunnen de deelnemers blijven zitten in het onderkomen van de Fietsgroep, Backyard 't Muurtje, een heus Kwaremont Koerse Kaffee.
Elke deelnemer ontvangt na de tocht een heerlijk broodje Pulled Pork.
Nieuw dit jaar een speciale jeugdronde van 20 km die alleen gereden mag worden onder begeleiding van een volwassene.
Dit mag je als fietsliefhebber niet missen !!

Zusammen mit diversen Unternehmern aus Aalten organisiert ‚Fietsgroep ‘t Muurtje‘ die 2. Nightride in und rund um Aalten. Letztes Jahr war die 1. Nightride mit 400 Teilnehmern sehr erfolgreich.
Auch in diesem Jahr gibt es wieder einige witzige Passagen, so fahren wir zum Beispiel durch eine Kneipe, ein Geschäft und eine Fabrik. Die ganze Strecke wird cool, darum kümmert sich ‚Fietsgroep ‘t Muurtje‘ leidenschaftlich!
Nach der Tour sind alle Teilnehmer herzlich eingeladen bei ‚Backyard ‘t Muurtje‘, ein echtes Kwaremont Koerse Kaffee. Dort bekommt jeder ein Pulled Pork Brötchen.
Neu dieses Jahr ist eine 20 km Strecke für Jugendliche. Diese darf ausschließlich in Begleitung eines Erwachsenen gefahren werden.

Seid dabei!


Ontdek ons vakantiepark De Twee Bruggen in Winterswijk, de Achterhoek en tevens een gedeelte van de route van de Nightride.

Doet u mee aan de nightride en zoekt u een overnachtingsplek? Verblijf op ons vakantiepark in Winterswijk waar u ontspant én recreëert middenin de natuur. Bij ons staan service, betrokkenheid en gastvrijheid centraal. Welke accommodatie u ook kiest Vakantiepark De Twee Bruggen zorgt voor een onvergetelijk verblijf in de Achterhoek. Ontdek ons zwembad, fitnessruimte en ontspan na een heerlijke dag bij Restaurant De Schoppe met een hapje en drankje.

Bij ons kunt u kiezen uit accommodaties voor 4, 6 of 8 personen. Meer informatie over de accommodaties vindt u hier:
https://www.detweebruggen.nl/accommodaties/

Toertocht details 20 km

Starttijd
18:30 - 20:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Plein-Zuid 12
plan route
Kosten deelname
€ 4,50 (BASIC account)
€ 3,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 4,50 (BASIC account)
€ 3,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Fietsgroep 't Muurtje
Website
www.fietsgroepmuurtje.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer