• Zondag 18 sep
  • Hoogland (Utrecht)

Cycling Challenge Hoogland 2022 - Toerfietseditie

  • Recreatief

Het is een van de mooiste toertochten van Midden-Nederland en wij organiseren ’m! Hij staat bekend om de prachtige routes en de uitstekende verzorgingsposten onderweg. Cycling Challenge Hoogland wordt verreden op de laatste zondag van het Dorpsfeest in Hoogland, het grootste en gezelligste evenement uit de regio.

Familiefietstocht
Fietsen is natuurlijk hét middel om eropuit te trekken, daarom is er voor ieder wat wils. De familiefietstocht is een individuele route voor het hele gezin, van een mooie 30 kilometer. Deze fietstocht is geschikt voor toerfietsen, elektrische fietsen, voor jong en oud. Deze tocht voert je door Hoogland
West langs rivier de Eem naar Soest. De route brengt je langs de ‘Windhond’ op de Soester Engh, golvend langs de Soesterduinen naar het voormalige vliegveld Soesterberg. Waar op een pauzeplek met hapje en drankje op je wacht. De terugweg naar Hoogland voert je over de Schapendrift in de
bossen naar Korte Duinen tot in Birkhoven. Kronkelend en golvend kom je zo in Amersfoort en Hoogland aan.

Deze fietstocht is volledig uitgepijld door onze vrijwilligers. Uiteraard is voor de liefhebber ook de GPX te downloaden.

Dorpsfeest Hoogland
De combinatie van een pittige fietstocht, de mooie omgeving en de gezelligheid na afloop op het festivalterrein maken de Cycling Challenge Hoogland een uitdaging die je echt meegemaakt wilt hebben!
Op het festivalterrein wachten diverse activiteiten, shows, live muziek, poffertjes, food trucks en gelegenheden om een drankje te doen.

Toertocht details 30 km

Starttijd
10:00 - 13:00 uur.
Deelnemers verwacht
< 500
Startlocatie
Engweg 115
plan route
Hoogtemeters
110 hm
Kosten deelname
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 6,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Snel Verzet Hoogland
Website
www.snelverzet.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer