• Zondag 20 nov 2022
  • Nederweert (Limburg)

Heksenheuveltocht

  • MTB & Gravel

TWC Nederweert organiseert op zondag 20 november 2022 voor de tweede keer de Heksenheuveltocht voor ATB en gravelrijders.
Warme soep en thee bij de pauze!

Iedere 50e finisher een cadeaubon!


Fietsliefhebbers voor off-the-road komen ruim aan hun trekken. De mountainbikeroutes van 30 en 50 km gaan door afwisselend gebied. Door bos, heide en open vlaktes van het Limburgs en Brabants Landschap. De gravelrijders fietsen voor meer dan 70 procent over onverharde wegen. Ze kunnen kiezen uit de afstanden 45, 65 en 95 km. De geoefende fietser kan zich vastbijten in de langere routes, terwijl de kortere routes prima geschikt zijn voor beginnende fietsers en ouders met kinderen. Heerlijk sporten in de buitenlucht en fietsen door de natuur. De mountainbikeroutes zijn helemaal uitgepijld en uitermate geschikt om alleen te fietsen.

Gestart kan er worden tussen 8.00 en 10.00 uur bij Daatjeshoeve, Heugterbroekdijk 34 in Nederweert. Voorinschrijven kan tot 19 november op www.fietssport.nl/toertochten. De deelnemersprijs is voor alle afstanden gelijk. NFTU-leden betalen 6 euro en niet-NFTU 8 euro. Onderweg is een pauzeplaats met gratis consumptie. Verder is een helm verplicht, is er een bewaakte fietsenstalling en kan de fiets na afloop worden afgespoten.

Toertocht details 30 km

Starttijd
08:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Heugterbroekdijk 34
plan route
Kosten deelname
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TWC Nederweert
Website
twcnederweert.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer