Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 19-11-2022.
  • Zaterdag 19 nov 2022
  • Wapenveld (Overijssel)

Swolsebostocht 2022

  • Mountainbike

Prachtige MTB- en veldtocht over Veluwse heide en bossen. Zowel in het voor- en najaar is de ondergrond goed, ook bij veel regen. De tocht voert over nagenoeg alleen singletracks en bospaden. Startpunt bij WZC Wapenveld. Parkeren, volg de borden! Spaar de natuur en kom zoveel als mogelijk op de fiets.
Voor deze tocht zijn speciale vergunningen verleend.
Tijdens de tocht kun je kiezen voor welke afstand je gaat; 30, 45, of 60 km. Onderweg zijn er gezamenlijke rustpunten, een voor de 30 km en twee voor de 45 en 60 km. De tocht is gemaximaliseerd op 800 deelnemers. Is in de voorinschrijving een afstand vol, schrijf dan in op een andere afstand. Dit is geen beperking voor de afstand die je wilt rijden.
Bij het evenement zullen foto’s worden gemaakt, door deel te nemen aan de tocht stem je hier mee in. Mochten er deelnemers zijn die zich storen aan een bepaalde foto waar zij in beeld zijn, dan kunnen zij zich desgewenst achteraf melden bij de organisatie en verzoeken de betreffende foto offline te halen.

Corona

De tocht is bij de gemeente Heerde aangevraagd als evenement. Als er op het moment van het evenement Corona regels gelden, dienen de deelnemers zich daaraan te houden en eventuele opgelegde (Corona) regels van de organisatie te respecteren.

Toertocht details 30 km

Starttijd
08:30 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Kantine WZC, Zandbergen 4
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Toerclub Swolland
Website
www.swolland.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Leuke route! Prima georganiseerd!
Mooie tocht, geweldige organisatie, goede verzorging en netjes uitgepijld.
Mooie tocht, jammer dat er problemen zijn met diverse vergunningen, route moet nu uitgezet worden op de achterkant van een sigarendoosje.
Route en omgeving mooi, maar voor bepijling een onvoldoende. Kruizingen waarop je de pijl van de tegenliggers zag en je eigen pijl. Dit zorgt voor veel verwarring. En tegenliggers, die ook op route zaten, zonder waarschuwing vooraf