Vrijdag 25 juni 2021

Heavensride 2021

Een fietstocht (200 of 400km) ter nagedachtenis aan een overleden dierbare en waarbij geld wordt opgehaald voor een goed doel. Een van de initiatiefneemsters Marielle Klein Brinke verloor in 2013 haar hartsvriendin en fietste op haar sterfdag altijd een lange tocht met vrienden. Vorig jaar werd de Heavensride voor het eerst officieel georganiseerd.
De organisatie kan terugkijken op een prachtig verlopen tocht met maar liefst 60 deelnemers, enthousiaste en ontroerende verhalen tijdens de rit en na afloop. Een fantastisch bedrag van ruim 15000 kon worden overhandigd aan het Hospice Zutphen. Dit jaar zal de opbrengst gaan naar het Hospice
... Zutphen en Noaberhulp. Beide organisaties doen waardevol werk en zijn belangrijk in de laatste levensfase van mensen die komen te overlijden. Noaberhulp staat deze mensen bij in hun eigen vertrouwde omgeving thuis en het Hospice Zutphen geeft deze zorg in het Hospice.
Wil je een doel hebben om naar toe te leven en niet zomaar een toertocht fietsen............noteer vrijdag 25 juni 2021 vast in je agenda! De inschrijving zal 27 februari geopend zijn!

Locatie Vorden (Gelderland)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling