Zaterdag 4 september 2021

Streetrace Odiliapeel 2021

Wat houdt het in:

In en net buiten het dorp wordt een kort parcours (ca. 2,5 km) met enkele natuurlijke en kunstmatige obstakels uitgezet. De deelnemers leggen dit parcours meerdere keren af. Meer info volgt nog.

Programma Streetrace Odiliapeel:
• 16:00uur: Jeugd van 10 tot en met 12 jaar & Jeugd van 13 tot en met 15 jaar. (25minuten)
• 16:45uur: Jeugd van 7 tot en met 9 jaar (20minuten).
• 17:30uur: Jeugd tot en met 6 jaar (15minuten).
• 18:00uur: Licentiehouders (40 minuten en 2 rondes) & Funklasse (40 minuten en 1 ronde). Dames en Heren.

Het dragen van een helm is verplicht.
... Voor de kinderen zijn er eventueel leenhelmen beschikbaar.

Jeugd tot en met 6 jaar en jeugd tot en met 9 jaar :
Iedereen mag meedoen. Deelname is gratis. Er zijn geen specifieke eisen aan je fiets, maar bedenk wel dat een 'sportievere' fiets voordelen heeft. De route voor deze klasse is korter en heeft geen obstakels.

Jeugd tot en met 12 jaar en jeugd tot en met 14 jaar:
Iedereen vanaf 10 jaar tot en met 16 jaar mag in deze klasse meedoen. Deelname is gratis. Vereiste zijn een fiets met 'dikke' banden. Dat kan een crossfiets of een moutainbike zijn. De route voor deze klasse is korter.

Licentiehouders:
Deze klasse is voor licentiehouders vanaf 17 jaar. Afgelopen editie deden al enkele toppers mee en ook nu hebben al een aantal cracks toegezegd te komen. Dus schroom je niet en schrijf je in! Inschrijfgeld bedraagt: € 8,00 (met NTFU lidmaatschap: € 6,00).

Funklasse:
Meedoen kan vanaf 16 jaar, het parcours is gemaakt voor mountainbikes. Inschrijfgeld bedraagt € 7,00 (met NTFU lidmaatschap: € 5,00).

Prijzengeld:
Onze wedstrijd maakt deel uit van de streetracecup.nl. Dit houdt in dat we zowel voor de Funklasse als voor de Elite prijzengeld beschikbaar stellen. Naast de dagprijzen word ook het totaalklassement na de wedstrijd in Odiliapeel bekend. Deze prijzen worden na het einde van iedere klasse uitgereikt.

Locatie Odiliapeel (Noord-Brabant)
Fiets type  Funklasse MTB
Beoordeling