Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 12-4-2020.
  • Zondag 12 apr 2020
  • Dongen (Noord Brabant)

Mathieu Hermans Klepper Tocht - Vuelta Editie 2020

  • Racefiets

Fietsen door het trainingsgebied van Mathieu Hermans waar hij 30 jaar geleden de basis legde voor zijn overwinningen in de Vuelta. Dit jaar staat zijn toertocht in het teken van de Ronde van Spanje. Een deel van de route gaat namelijk over het officiële parcours voor de profs. Je dwaalt door het unieke gebied van De Langstraat, langs de oevers van de Maas naar het historische Heusden en de Loonse en Drunense Duinen.

Je kunt met ons meerijden in de pelotonstocht (89km) die start om 9.30 uur. Wil je liever je eigen snelheid bepalen, met een eigen groepje of met je gezin rijden? Je kunt uiteraard ook jouw eigen starttijd bepalen en kiezen voor 1 van de 3 volledig uitgepijlde routes.

De opbrengst van de tocht gaat naar het goede doel: Stichting Gijsje Eigenwijsje. De toertocht wordt georganiseerd door Stichting “Tegen de stroom in” en wielervereniging TC de Kleppers. Naast Cafe de Viersprong in Dongen kan er ook gestart worden vanuit rustpunt Bokhoven (90 en 130km).

Toertocht details 45 km

Starttijd
08:30 - 12:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Café Zalencentrum De Viersprong Kanaalstraat 10
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TC De Kleppers
Website
www.tcdekleppers.nl/mathieu-hermans-kleppertocht.html
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Ik vond het een prachtige rit die ik met de gehele D-groep van TC de Kleppers heb gereden. Prachtige omgeving, goed verzorgd, zonnetje erbij, kon niet beter. Wij hadden zelfs een bekende Nederlander in onze groep, ' John Rep '. Die heeft ook de hele rit uitgereden, chapeau Johny !!
Mooie tocht en mooie omgeving
Fijn dat je tot 12.00 kon starten. Goede startplek als je met de fiets komt. Verzorging op de 49km route was top. Soepje na afloop ook. Volgende jaar weer!
Ik vond het een waanzinnige toertocht. Ook altijd fijn om voor een goed doel te fietsen, zoals Gijsje Eigenwijsje. Super georganiseerd. Tip voor ander fietsers: Ben er volgende jaar ook bij!!