Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 2-7-2017.
  • Zondag 2 jul 2017
  • Haarle (Overijssel)

Sallands Mooiste MTB

  • Mountainbike

Sallands Mooiste Time Trial
Sallands Mooiste heeft ook dit jaar weer een extraatje in petto tijdens deze zesde editie. Vorig jaar alleen in de ATB routes, maar dit jaar ook in de Race routes een extra challenge: Een Time Trial waar de individuele tijd wordt geregistreerd. Op een geheim segment in de routes over een afstand van 7,5 kilometer. Een uitdaging met jezelf aangaan dus! En voor zowel de snelste man als vrouw ligt er een officieel SaMo wielertenue klaar! Ook nieuw dit jaar is de algehele Time Trial op zowel de ATB als de Race routes.
Maar gewoon lekker toeren kan natuurlijk ook. Het parcours van de tijdrit is gewoon een prachtig onderdeel van de routes. Iedere deelnemer krijgt gratis een stuurbordje met chip, maar bepaalt uiteraard zelf of hij of zij op het scherpst van de snede over het parcours wil.

Toertocht details 25 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Sportorant Sprengendal, Veldkampsweide 1a
plan route
Hoogtemeters
300 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 12,00 (BASIC account)
€ 10,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Haarlese Wielerclub SaMo
Website
www.sallandsmooiste.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Zeer leuke tocht om te doen voor een ieder wat wils.
Afterparty met muziek een biertje een ijsje en een vol grasveld met allemaal fietsfanaten was ook erg leuk.
We gingen voor de 60 km met de mountainbike, het werden er 75. De tocht was erg mooi en het stuk dat we extra gereden hebben ook de moeite waard. Alleen zijn we - met minstens een paar andere mountainbikers - vlak na het Strava segment verkeerd gereden, waardoor we praktisch weer aan het begin stonden! Zelf verkeerd gereden natuurlijk, de voldoening na terugkomst was er niet minder om.
Een geweldige tocht weer. Ondanks de zeer droge omstandigheden heeft SAMO het goed georganiseerd. Ik hoop dat het met alle gevallen deelnemers goed gaat, het waren in mijn ogen dit jaar wel meer dan gebruikelijk. Dit vanwege de omstandigheden.
Mooie route door een afwisselend landschap. Ik krijg hier altijd het gevoel of ik op vakantie ben.