• Zaterdag 21 okt
  • Hellendoorn (Overijssel)

Mountainbikemania 2023, deelname vanaf 18 jaar

  • Mountainbike

Mountainbikemania is de nightbiketocht die je gereden moet hebben. Een tocht vol spektakel van minimaal 15 en maximaal 60 km in en om Hellendoorn. Er geldt een maximum aantal deelnemers om het niet te druk te laten worden op de routes. Mountainbikemania raakt standaard uitverkocht, wacht dus niet te lang met inschrijven en laat je (weer) verrassen door alle gekkigheid die de Tourbuffels en het dorp Hellendoorn voor je in petto hebben! Naast alle fun, kent de tocht ook een aantal zware klimmen op de Hellendoornse berg en een pittig parcours door het Reggedal. Na de tocht is er een knallende afterparty in De Lantaarn, die misschien nog wel beruchter is dan de tocht zelf...

Het startvak is geopend van 18.00 tot 19.30, De start is om 19.00 exact! Naast een helm is goede verlichting en een goed humeur verplicht.

De tourbuffels bieden je de mogelijkheid om voorafgaand aan de tocht deel te nemen aan een heerlijk stamppot/pasta buffet. De kosten hiervoor bedragen € 17,50. Het buffet is vanaf 17.00 uur geopend. Bij de voorinschrijving kun je kiezen voor de optie stamppotbuffet.

LET OP: deelname vanaf 18 jaar. Jongere deelnemers worden niet toegelaten, ook niet onder begeleiding van een volwassene!

Check www.mountainbikemania.nl voor meer informatie over de tocht en over de afterparty, of check (en volg!) onze Insta (svdotourbuffels) of facebookpagina (@svdotourbuffels).

Toertocht details 15 km

Starttijd
19:00 - 20:00 uur.
Deelnemers verwacht
1.500 - 2.500
Startlocatie
De Lantaarn aan de Schapenmarkt 13
plan route
Kosten deelname
€ 32,50 (BASIC account)
€ 29,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 20 oktober 2023.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 32,50 (BASIC account)
€ 29,50 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 20 oktober 2023.
Organisatie
SVDO Tourbuffels
Website
www.mountainbikemania.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer