• Zondag 29 okt
  • De Lutte (Overijssel)

Helletocht 2023

  • MTB & Gravel

De Helletocht 2023: Dé Uitdaging voor MTB-Liefhebbers & gravelfietsers!
Wielerclub De Lutte presenteert met trots de Helletocht 2023, een MTB-avontuur dat zijn naam eer aan doet. Deze veldtourtocht biedt deelnemers uitdagende heuvelachtige routes van 30, 45 en 55 kilometer rondom De Lutte. Perfect geschikt voor mountainbikers die houden van een sportieve uitdaging. Onze tocht is bekroond met 2 sterren door de wielersportbond NTFU, wat garant staat voor kwaliteit. Reserveer alvast zondag 29 oktober in je agenda!

Een Prachtige Route in Het Vooruitzicht
Ben jij niet bang voor een stevige uitdaging? Dan is de Helletocht op jouw lijf geschreven. Onze toertocht voert fietsers vanuit De Lutte langs uitdagende kuitenbijters zoals de Tankenberg, de Hakenberg en de Paasberg. Verwacht pittige klimpartijen en adrenaline-verhogende steile afdalingen.

De route omvat adembenemende singletracks en speciaal opengestelde paden die elke mountainbiker zal bekoren. Onderweg kun je op adem komen bij goed uitgeruste verzorgingsposten, waar je kunt genieten van verfrissende versnaperingen. Voor een veilige en soepele tocht vragen wij alle deelnemers om strikt de aanwijzingen van de organisatie te volgen en te handelen volgens de geldende gedragsregels voor veldtoertochten.

Nieuwe Vertreklocatie voor 2023
De start lokatie is aangepast! De Helletocht 2023 zal nu vertrekken vanaf het Tennisgebouw van tennisvereniging TC Kardoes, gelegen op Pastoor Rudingpad 14, 7587 AP in De Lutte. Om het onze deelnemers zo gemakkelijk mogelijk te maken, raden we aan om te parkeren bij de Bentheimerstraat of op de parkeerplaats van de Sporthal. Voor gedetailleerde instructies over het parkeren kun je deze kaart [link] raadplegen.

Voorinschrijving Aanbevolen
Om lange wachttijden te vermijden, adviseren we iedereen om zich van tevoren in te schrijven. Voor degenen die zich vooraf inschrijven, hebben we een handige "fastlane" gecreëerd. Hier hoef je alleen maar de QR-code te scannen, en je kunt direct van start gaan.

Bereid je Voor op de Uitdaging!
Ben je klaar voor de ultieme uitdaging? De Helletocht 2023 staat garant voor een epische dag vol avontuur en adrenaline. Aarzel niet langer en schrijf je nu in voor deze onvergetelijke mountainbike-ervaring die je nog lang bij zal blijven. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen op 29 oktober voor een adembenemende tocht door de hel ;)

Startlocatie
Starten kan tussen 8.30 uur en 10.00 uur vanaf de tennisvereniging TC Kardoes, adres: Pastoor Rudingpad 14, 7587 AP in De Lutte. Kijk voor parkeergelegenheid naar onze parkeerinstructies.

Toertocht details 30 km

Starttijd
08:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Pastoor Rudingpad 14, 7587 AP, De Lutte
plan route
Hoogtemeters
467 hm
Kosten deelname
€ 7,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 29 oktober 2023.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,00 (BASIC account)
€ 5,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is geopend tot 29 oktober 2023.
Organisatie
Wielerclub De Lutte
Website
www.wielerclubdelutte.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer