Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 5-11-2023.
  • Zondag 5 nov 2023
  • Schoonoord (Drenthe)

Zwiers Kibbelkoele MTB Classic 2023

  • Mountainbike

Ontdek de Zwiers Kibbelkoele MTB Classic 2023 op 5-11-2023! Een traditionele tocht voor mountainbikers die van uitdaging houden. Startend in het pittoreske Schoonoord, neemt deze toertocht je mee door het prachtige bosrijke gebied van Sleen.

De route is goed uitgepijld, zodat je je volledig kunt concentreren op het genieten van de omgeving. Onderweg kom je langs de Kibbelkoele en kun je pauzeren op een sfeervolle open plek in het bos. Hier kun je genieten van heerlijke versnaperingen, zodat je weer vol energie verder kunt.

De Zwiers Kibbelkoele MTB Classic 2023 biedt voor ieder wat wils. Van singletracks tot technische trails en ruime bospaden, deze tocht heeft het allemaal. Daag jezelf uit en test je mountainbikevaardigheden in dit prachtige gebied.

Als extraatje voor de deelnemers staat er aan de finish een gratis kopje snert klaar. Een heerlijke beloning na een sportieve dag op de mountainbike.

Wil jij deelnemen aan deze unieke toertocht? Meld je dan snel aan via https://www.fietssport.nl/toertochten/54470. Mis deze kans niet om de Zwiers Kibbelkoele MTB Classic 2023 te ervaren!

Toertocht details 30 km

Starttijd
09:00 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Kantine VV KSC, Sportparklaan 55, Schoonoord
plan route
Kosten deelname
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
FTC Emmen
Website
ftcemmen.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
Pijlen

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Leuke afwisselende tocht door een mooie omgeving
Ik schat dat ongeveer 60% van de toertocht bestond uit de Kibbelkoele atb route. En dan worden de heuveltjes en bugles ook nog overgeslagen. Voor mensen uit de buurt denk ik een domper.
De eerste 30 km zijn mooi en technisch, de laatste 10 km waren behoorlijk zwaar, maar al met al zeker de moeite waard om volgend jaar weer te rijden.
Geen 6 euro waard.
Snert was wel lekker
Dus een snerttocht