Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 27-4-2023.
  • Donderdag 27 apr 2023
  • Groenlo (Gelderland)

BIKE-BEER-BBQ road- & gravelride Koningsdag 2023

  • Racefiets

Op Koningsdag DONDERDAG 27 APRIL aanstaande organiseert wielertoerclub RTCG samen met proeflokaal Brouwersnös uit Groenlo voor de vierde keer een BIKE–BEER–BBQ. Samen met je vrienden en/of clubgenoten een wegtoertocht over 60 of 80 kilometer of een gravelride over 45 of 70 km rijden door de mooie Achterhoek. Daarnaast zijn er ook twee tochten speciaal voor e-bikers uitgezet: over 35 of 50 kilometer. Starten kan tussen 9.30 en 10.30 uur.
Wat de BIKE-BEER-BBQ uniek maakt is dat we na afloop van onze ritten samen genieten van ambachtelijk gebrouwen biertjes en een overheerlijk gerecht van de barbecue.

Voor vertrek ontvang je een kop koffie of thee met wat lekkers. Bij terugkomst is de tap met de inmiddels overbekende Brouwersnös-biertjes open, maar kun je ook genieten van een heerlijk wijntje of andere drankje. Vervolgens wordt door de chefkok de barbecue ontstoken. Ondertussen zorgt onze huisband voor een extra gezellige sfeer.

De kosten voor deelname bedragen 25 euro per persoon, NTFU-leden betalen 22 euro. Dat is inclusief koffie of thee met wat lekkers, een heerlijk koud biertje of andere drankje en een heerlijk gerecht van de barbecue. Heb je grote(re) dorst of meer honger? Je kunt bonnen voor consumpties of een extra gerecht van de barbecue kopen.

De e-bike tochten zijn uitgepijld. De routes voor de weg- en graveltochten zijn niet uitgepijld. Enkele dagen voor het evenement kun je ze als GPX-bestand downloaden. Daarnaast sturen we ze via de mail.

Toertocht details 35 km

Starttijd
09:30 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Eibergseweg 1
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 25,00 (BASIC account)
€ 22,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
RTC Groenlo
Website
www.rtcg.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Mooie tocht met gezellige nazit!
Prachtige route door één van de mooiste delen van de Achterhoek. Leuke, lekkere, afsluiting bij de finish!
Route met veel bochten naar links en rechts. Dit zorgde voor een aantrekkelijke tocht door een even aantrekkelijke omgeving.
Prachtige combinatie van bike, bier en bbq’n