• Zondag 3 dec
  • Ysselsteyn (Limburg)

Pepernoten MTB tocht Ysselsteyn 2023

  • Mountainbike

De vierde editie van de Pepernotentocht, georganiseerd door Tourclub Ysselsteyn, staat zondag, 3 december op het programma. Het evenement, dat in 2022 nog vele honderden deelnemers trok, kon in 2020 en 2021 wegens corona geen doorgang vinden.
Na het succes van 2022 hebben de vrijwilligers van Tourclub Ysselsteyn er weer flink de schouders onder gezet om er een topeditie van te maken. Ook nu zijn er weer enkele tracks toegevoegd aan de pepernotentocht. Alle seinen staan op groen voor een mooi fietsfeest voor alle MTB-liefhebbers, zowel jong als iets ouder en zowel ervaren als iets minder ervaren.
De start en finish vinden net als bij voorgaande edities plaats bij Raceway Venray, waar deelnemers na een tocht van 25, 40 of 55 kilometer worden afgezwaaid door de kenmerkende geblokte finishvlag. Bij iedere afstand worden de diverse natuur- en bosgebieden rondom Ysselsteyn aangedaan, waarbij de moeilijkheidsgraad evenredig aan de afstand meestijgt.
Onderweg wordt gezorgd voor een pauzeplaats met livemuziek, waar de innerlijke mens weer op krachten kan komen. Bij terugkomst op de Raceway is in de kantine de mogelijkheid om onder het genot van een drankje met je mede-bikers na te praten over de tocht. Deelnemers jonger dan 16 jaar hoeven geen inschrijfgeld te betalen. Op 3 december wordt tussen 8.30 en 10.00 uur gestart vanaf Peelweg 43 (Raceway Venray) in Ysselsteyn. Meer informatie is te vinden op tourclubysselsteyn.nl en facebook.com/tourclubysselsteyn

Toertocht details 25 km

Starttijd
08:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Peelweg 47
plan route
Hoogtemeters
125 hm
Kosten deelname
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 7,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TC Ysselsteyn
Website
www.tourclubysselsteyn.nl
Kenmerken
Scan & Go
Daginschrijving mogelijk
De route is op de volgende manieren te volgen
Pijlen
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer