Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 13-11-2022.
  • Zondag 13 nov 2022
  • Vlijmen (Noord Brabant)

Heide en Duinentocht 2022

  • Mountainbike

Sportpark de Hoge Heide ligt aan de Pieter Bruegelstraat 14B in Vlijmen.
Al jaren trekt de veldtoertocht van Toerclub Vlijmen grote aantallen mountainbikers. Fietsers uit Nederland en België rijden ieder jaar met veel plezier de Heide en Duinentocht.
Ook dit jaar heeft ons routeteam weer haar uiterste best gedaan om twee compleet nieuwe en verrassende routes uit te zetten. De twee bijzondere routes lopen door de natuurgebieden ten zuiden van Vlijmen zoals de IJzeren man en de Vughterheide. De 30 kilometer route is bij uitstek geschikt voor gezinnen, kinderen en minder geoefende mountainbikers. De 50 kilometer route is er voor mountainbikers die een echte uitdaging zoeken. Toerclub Vlijmen heeft alles uit de kast gehaald om die mountainbikers een mooie uitdaging te bieden.
Deelnemers worden echt in de watten gelegd met een uitgebreide verzorgingspost langs het parcours, een bewaakte fietsenstalling, de mogelijkheid om je fiets af te spuiten en er zijn nog veel meer redenen om op de tweede zondag in november naar Vlijmen te komen. En dat vinden we niet alleen zelf, de NTFU heeft de Heide en Duinentocht 1 ster toegekend.

Toertocht details 30 km

Starttijd
08:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
De Hoge Heide 8
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Toerclub Vlijmen
Website
www.toerclubvlijmen.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Er zijn geen reviews voor deze toertocht.