Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Zondag 11 oktober 2020

Najaarstocht Esbeek

De uitdagende MTB-Toertocht leidt je door de mooiste natuur van de Kempen. Je zult veelal over onverharde paden en single tracks rijden. Harde weg is een uitzondering op dit parcours! Voor de mountainbikers die op zoek zijn naar een pittige uitdaging hebben we een tocht uitgezet van 60 km en voor diegenen die 60 km wat te lang vinden is er een tocht van 30 of 45 km uitgezet. Tijdens de tocht kun je eventueel nog kiezen om deze afstanden in te korten of te verlengen.

Natuurlijk is er weer een uitgebreide bevoorrading tijdens de 30, 45 en 60 km route.
... Houd anderhalve meter afstand tot deelnemers en vrijwilligers. Vrijwilligers worden voorzien van beschermende middelen. Gooi afval weg in de zone bij de verzorging die daarvoor is ingericht of neem je afval mee en gooi het thuis weg.

De Esbeekse MTB Najaarstocht is een toertocht en uitdrukkelijk geen wedstrijd. Mocht je erg hard willen rijden dan adviseren we je tussen 8:00 en 8:30 uur te vertrekken. Haal op singletracks niet in, maar wacht op een moment dat het pad breed genoeg is zodat je 1,5 meter afstand kunt houden.
Je wilt het beste uit jezelf halen, maar wees toch geduldig en verantwoordelijk richting andere deelnemers. We vragen je om begrip voor de langzamere deelnemers op het parcours. Wij doen in ieder geval ons best om te zorgen dat in het begin van het parcours iedereen zo snel mogelijk verspreid wordt.

Na afloop is het mogelijk om de fiets af te spuiten.

In verband met Corona is het niet mogelijk om van de horeca in de sportkantine gebruik te maken. Blijf na het einde van de tocht niet te lang plakken en ga bij voorkeur z.s.m. naar je auto op de parkeerplaats of op de fiets naar huis. We moeten zorgen voor een goede doorstroming van het aantal mensen op het terrein. Je kunt niet douchen en er is geen kleedgelegenheid.

Tevens gaat onze voorkeur ernaar uit om i.v.m. Corona in te schrijven via voorinschrijving (open tot 10 oktober 23.59 uur). Start voor de 60 km is tussen 8.00 en 9.00 uur en voor de 30 en 45 km tussen 8.00 en 10.00 uur. Inschrijving bij de start is ook nog mogelijk en dan zullen onze vrijwilligers uw naam en telefoonnummer noteren, zodat de GGD of wij jou kunnen bereiken mocht dit nodig zijn.

Onze medewerkers zijn makkelijk te herkennen, volg hun aanwijzingen op zodat de tocht veilig is voor jou als deelnemer en voor ons als vrijwilliger/organisator. Laten we er samen een succes van maken.

Locatie Esbeek (Noord-Brabant)
Fiets type  Mountainbiketocht
Beoordeling