Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 27-6-2020.
  • Zaterdag 27 jun 2020
  • Sittard (Limburg)

Omloop Math Salden 2020

  • Racefiets

Over de heuvels!! maar dan kleinschalig, dus zonder file-fietsen met keuze uit vier verschillende afstanden. Fiets mee over al die bekende en beroemde Limburgse heuvels en geniet van een stukje buitenland in Nederland op zaterdag 27 juni bij de Omloop Math Salden vanuit de Sportzone Sittard. Iedere 45 kilometer kom je een gratis verzorgingspost tegen. Natuurlijk beschikt de organisatie over het NTFU keurmerk “Extra Goed Geregeld” zodat uitpijlen, EHBO, sanitaire voorzieningen en pechdiensten optimaal geregeld zijn.
Na afloop kun je kennis maken met het op de Sportzone gelegen Tom Dumoulin Park waar je vrijblijvend een aantal nieuwe racefietsen op de baan kunt testen. Ook is er voor iedere deelnemer een leuke attentie. Voor de prijs hoef je het niet te laten: Voorinschrijven voor NTFU leden kost € 8,- Kijk voor alle informatie en inschrijven snel op www.omloop.nl

Toertocht details 85 km

Starttijd
07:30 - 10:00 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Sportzone Fletcher Hotel Milaanstraat 115
plan route
Hoogtemeters
625 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 10,00 (BASIC account)
€ 8,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
TWC Maasvallei
Website
www.omloop.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

mooie tocht
Het was een leuke tocht. Minpunt vond ik de start en finish locatie. Er was weinig sfeer. Het was onduidelijk of de finish op parkeerplaats was of weer bij het hotel waar ook de start had plaatsgevonden.
Hele mooie tocht, rustige route met mooie vergezichten, volgend jaar weer
Jammer dat er vrij weinig deelnemers waren . Ook waren er nog wat irritante Belgische deelnemers die de tocht zwart reden (8 euro is ook wel veel :-) ) , daarbij waren ze ook nogal agressief in hun uitlatingen.