Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Zondag 6 september 2020

TOS Herfst Veldtourtocht 2020

Zondag 6 september organiseert de TOS haar Herfst Veldtoertocht in de bossen van Sint Anthonis, met het 'Extra Goed Geregeld' keurmerk van de NTFU.

Een schitterend parcours is uitgezet d.m.v. linten over onverharde paden en wegen in de bosrijke omgeving van St. Anthonis en Oploo. Het parcours is geschikt voor de geoefende als ook voor de beginnende mountainbiker. Natuurlijk zijn de veldrijders en bezitters van de fat bikes ook van harte welkom. Deelnemers hebben de keuze 35 of 50 km te fietsen.

I.v.m. coronamaatregelen:

- Schrijf je van te voren in
Zo hoef je geen formulieren in te vullen of te wachten in
... de rij. Bij de inschrijftafel hoef je niet meer met contant geld te betalen, waarmee je handcontact vermijdt. Dit helpt de verspreiding van het coronavirus te beperken.
- Gebruik je Scan & Go-pas
Je gaat snel van start met je Scan & Go-pas. Daarmee voorkom je dat je in de rij moet staan voor de inschrijftafel.
- Er is een sobere pauzeplaats zonder zitplaatsen waar de bidons kunnen worden gevuld en een kleine versnapering wordt uitgereikt. Zorg dus voor een goed gevulde bidon en voldoende te eten voor onderweg.

De start en de finish zijn bij MFA Oelbroeck te Sint Anthonis. Starten kan vanaf 08.30 tot 10.00 uur. Na de tocht is er voldoende gelegenheid om wat na te kletsen en iets te drinken en te eten in MFC Oelbroeck.
De fiets kan gereinigd worden en er is een bewaakte fietsenstalling

Tot ziens in Sint Anthonis bij de TOS Herfst Veldtoertocht

Locatie St. Anthonis (Noord-Brabant)
Fiets type  MTB en Gravel
Beoordeling