Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 11-11-2018.
  • Zondag 11 nov 2018
  • Zeeland Nb (Noord Brabant)

Veldtoertocht Zeeland

  • Mountainbike

Eén zondag per jaar zijn de bossen bij Zeeland en Uden het domein van de ATB-ers die komen genieten van de prachtige mogelijkheden die hier zijn. Dit jaar is dat op 11 november, dan organiseert WSC-Zeeland voor de 34-ste keer haar bekende en door de NTFU met 2 sterren bekroonde veldtoertocht. Dat ook de deelnemers deze tocht waarderen blijkt uit de duizend liefhebbers die elk jaar deel nemen aan de verschillende afstanden van 32, 42 en 52 km. De routes lopen voor een groot deel over andere paden dan de vaste ATB route, deels zijn ze exclusief opengesteld door de grondeigenaren voor dit evenement. Hoogtepunt in de tocht is de finale rond de heuvelrug waar techniek, stuurvaardigheid en kracht het verschil maken.
De route is gemarkeerd met de in de regio bekende gekleurde linten die na afloop uiteraard weer zorgvuldig worden opgeruimd. Op de pauzeplaats worden de deelnemers voorzien van thee, bouillon, sportdrank en peperkoek en is pechhulp aanwezig.

Toertocht details 32 km

Starttijd
08:30 - 09:30 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Camping Heische Tip, Straatsven 4
plan route
Hoogtemeters
100 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
WSC Zeeland
Website
wsc-zeeland.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

mooie toute en goed uitgezet
Veel paden buiten de normale routes. Weinig asfalt, dus prima. Je komt op de route regelmatig mensen van de organisatie tegen, Er wordt alles aan gedaan om er een mooie tocht van te maken.
Mooi route, goed gebruik gemaakt van de stuwwallen, leuk nieuwe tracks uitgezet. Linten zijn niet altijd duidelijk. Liever pijlen.
Mooie route, goed uitgezet, top voor elkaar organisatie!