Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Zondag 25 oktober 2020

Stratumse Heidetocht 2020

Kom Zondag 25 oktober naar het Oktober ATB Bikefest van TC Woensel en fiets onze Stratumse Heide Tocht, een mountainbiketocht met afstanden van 28/37/45 en 60km. Na afloop vieren we het 40 jarig TC Woensel jubileum met een “Oktober Bikefest”. Een heerlijk biertje staat voor je klaar en een foodtruck met bratwürst is aanwezig

Al jaren organiseert TC Woensel deze gezellige ATB toertocht op Natuurpark de Groote Heide ten zuiden van Eindhoven. Voor hoogtemeters en snelle afdalingen moet je niet bij de Stratumse Heidetocht zijn. Dan kun je beter afreizen naar Zuid-Limburg. Toch is de Stratumse Heidetocht een ware uitputtingsslag
... die het uiterste van je conditie vraagt. Zeker op de lange afstanden van 45 en 60 km is het ploeteren. Delen van de route kunnen in oktober namelijk erg nat zijn. De route loopt door een afwisselend gebied bestaande uit loof- en dennenbossen, kleinschalige akkers, heidevelden, vennen en moerasachtige gebieden.

Tempo maken
Natuurlijk zijn stukken in de route opgenomen waar je lekker tempo kunt maken en je over smalle singletracks tussen de bomen doorslingert. Nog een leuk detail: onderweg kom je geen metertje asfalt tegen. Je duikt bij de start het bos in en fietst er op het eind weer uit. Uiteraard is de verzorging onderweg tip-top in orde.

Details
Zondag 27 oktober
Start 9.00 – 10.00 uur
Locatie: Buurthuis ‘t Akkertje , Heezerweg 452,Eindhoven
Afstanden: 28 / 37 / 45 / 60 km
Prijs: € 5, en € 4,- voor NTFU-leden en PLUS-gebruikers
Scan & Go aanwezig
Gepijlde route(s)
Fiets afspuiten mogelijk
Bewaakte fietsenstalling
Route(s) voor GPS beschikbaar

Helm verplicht
Toiletten aanwezig op pauze plaats


Oktober ATB Bikefest

Heerlijke versnaperingen op pauze plaats
Na afloop staat een heerlijk biertje voor je klaar en in de tuin van ’t Akkertje staat een foodtruck waar je Bratwürst kunt krijgen.
Gezellig samen napraten over de ATB tocht met een biertje en een broodje en gezellige muziek


Meer info https://www.tcwoensel.nl

Locatie Eindhoven (Noord-Brabant)
Fiets type  Mountainbiketocht
Beoordeling