Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Zaterdag 26 september 2020

BRM 600km Sauerland 2020 GEANNULEERD

Helaas moeten wij het 600km brevet vanuit Boekelo annuleren. De recente ontwikkelingen van COVID-19 in de verschillende Nederlandse provincies en de inreisbeperkingen van Duitsland laat ons helaas geen andere keuze en nemen wij onze verantwoordelijkheid als organisator.

Helaas hebben wij geen beter bericht en hopelijk is er op korte termijn weer grip op het COVID-19 virus.

-------------------------
Het 600 km brevet van Boekelo is het enige brevet vanuit deze startplek wat echt klimwerk in zich heeft. De ongeveer 4000 hoogtemeters bevinden zich hoofdzakelijk tussen 150 en 400 km. De eerste twee etappes zijn nagenoeg vlak met slechts een paar hobbels om er
... in te komen. Dan volgt de etappe die naar het hoogste punt van de route gaat: Winterberg. Laat je echter niet in de luren leggen. Ook al is het hoogste punt geweest, het meeste en zwaarste klimwerk moet nog komen. Pas ruim na controle C5 begint het (veelal vals plat) dalen met in Oelde de laatste controle. Onderweg is geen verzorging maar de meeste controles in de nacht zijn 24 uurs benzinestations met vaak een fastfoodrestaurant er naast. Diep in de nacht even ergens lekker warm zitten is dus wel mogelijk.

Locatie Boekelo (Overijssel)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling