Deze tocht is geannuleerd op 12 maart 2020.

Zondag 8 november 2020

Heide en Duinentocht 2020

Sportpark de Hoge Heide ligt aan de Pieter Bruegelstraat 14B in Vlijmen.
Al jaren trekt de veldtoertocht van Toerclub Vlijmen grote aantallen mountainbikers. Fietsers uit Nederland en België rijden ieder jaar met veel plezier de Heide en Duinentocht.
Ook dit jaar heeft ons routeteam weer haar uiterste best gedaan om twee compleet nieuwe en verrassende routes uit te zetten. De twee bijzondere routes lopen door de natuurgebieden ten zuiden van Vlijmen zoals de IJzeren man en de Vughterheide. De 30 kilometer route is bij uitstek geschikt voor gezinnen, kinderen en minder geoefende mountainbikers. De 50 kilometer route is er voor mountainbikers
... die een echte uitdaging zoeken. Toerclub Vlijmen heeft alles uit de kast gehaald om die mountainbikers een mooie uitdaging te bieden.
Deelnemers worden echt in de watten gelegd met een uitgebreide verzorgingspost langs het parcours, een bewaakte fietsenstalling, de mogelijkheid om je fiets af te spuiten en er zijn nog veel meer redenen om op de tweede zondag in november naar Vlijmen te komen. En dat vinden we niet alleen zelf, de NTFU heeft de Heide en Duinentocht 1 ster toegekend.

Locatie Vlijmen (Noord-Brabant)
Fiets type  Mountainbiketocht
Beoordeling