Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 24-11-2018.
  • Zaterdag 24 nov 2018
  • Eerbeek (Gelderland)

Ladies Only

  • Mountainbike

De Ladies Only is een toertocht voor dames; beginnende fietsers maar ook dames die van meer uitdaging houden. Deze MTB toertocht gaat langs verschillende mooie gebieden in en rondom de Loenermark in het Nationale Park Veluwezoom. Je kunt kiezen uit twee verschillende afstanden: 30 en 50 km. Ben je niet voor een kleintje vervaard; we hebben ook een aantal uitdagende 'extremes' in het parcours opgenomen.
Starten vanaf het clubgebouw Last Gear, Händelstraat 49, Eerbeek. Er is voldoende ruimte om te parkeren. Bewegwijzering en/of verkeersregelaars wijzen je de weg naar de startlocatie.
Douches en kleedruimtes zijn aanwezig. Ook is er de mogelijkheid je fiets af te spuiten. Breng wat geld mee, zodat je naderhand kunt genieten van koffie met zelfgemaakte taart of heerlijk huisgemaakte soep.

Toertocht details 30 km

Starttijd
09:00 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
Rustig, je hebt alle ruimte om van de route en de verzorging te genieten.
Startlocatie
Händelstraat 49
plan route
Hoogtemeters
280 hm
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 5,00 (BASIC account)
€ 4,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Last Gear
Website
www.lastgear.nl
Kenmerken
Scan & Go

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Voor de pauzeplaats was de route erg mooi en afwisselend, helaas was dat de tweede helft wat minder doordat er op veel brede paden werd gefietst. De route telde een aantal 'extremes' en deze zorgden voor een leuke afwisseling! En er was ook een goede optie voor dames die de 'extremes' liever links lieten liggen. Mijn complimenten voor de organisatie als het gaat om de route aanduiding, verzorging onderweg èn de hulp op de route! En ook bij binnenkomst was er genoeg te kiezen met drankjes en overheerlijke taart, cake en soep. Super leuk idee en heerlijk om weer op te warmen.
Ik heb met veel plezier deelgenomen aan de tocht.