Zaterdag 12 juni 2021

40e Fietsturfroute Gorredijk 2021

Voor deze editie brengen we de “oude routes” van een aantal jaren geleden weer terug. Vanuit Gorredijk kun je als deelnemer kiezen tussen de afstanden 60 km, 100 km of 150 km .

Wij hebben de route van deze prachtige fietstocht uitgezet langs de mooiste plekjes in Zuidoost Friesland, Drenthe en de kop van Overijssel.

De Start- finish zijn in de kantine van het sportcentrum Kortezwaag en onderweg zijn er verzorgingsposten ingericht.
Na 30 km vind je bij alle afstanden een 1e verzorgingspost bij Bike Totaal Kramer in Appelscha. Kies je voor de 100 km dan is er een 2e verzorgingspost in
... de buurt van het prachtige De Eese. Voor de deelnemers op de 150 km is er daarnaast nog een verzorgingspost in Sint Jansklooster.

De route is duidelijk aangegeven met blauwe routepijlen. Je ontvangt bij de inschrijving een routebeschrijving. Gps-bestanden zijn t.z.t. op deze site en tevens op de site van de NTFU beschikbaar.

Er kan worden gestart tussen 08.00 uur en 12.00 uur. Let op, zorg er wel voor dat je om 17.00 uur binnen bent want daarna sluit de toertocht.

Elke deelnemer ontvangt na afloop een medaille. Omdat we onze 40ste editie willen vieren hebben we ook nog een leuke gadget voor elke deelnemer!

Graag tot zaterdag 12 juni in Gorredijk.

Houd onze Facebook pagina in de gaten voor het allerlaatste nieuws!

Start en finish bij Sportcentrum Kortezwaag
Mientewei 2, 8401 AA Gorredijk

Locatie Gorredijk (Friesland)
Fiets type  Toertocht
Beoordeling