• Vrijdag 30 dec 2022
  • Groenlo (Gelderland)

Marveld Klassieker, Gravel- en MTB-tocht 2022

  • MTB & Gravel

************LET OP: met de mobiele app van fietssport lukt het door een storing op dit moment niet om de gravelroutes te downloaden. Via de browser op je mobiel en de computer lukt het wel. ***************************

Op vrijdag 30 december organiseert fietstoerclub RTCG in Groenlo voor de 25e keer de Marveldtocht. Om dit jubileum goed te vieren, pakt de organisatie uit met hagelnieuwe MTB- en gravelroutes, een frisse nieuwe pauzeplek, een gezellige afterparty én een nieuwe naam: Marveld Klassieker, Gravel- & MTB-tocht.

Totaal 5! routes
Gravelaars hebben de keuze uit routes van 50 en 70 kilometer die niet zijn uitgepijld, maar als GPX-bestand worden aangeboden. De routes worden per mail toegezonden of kunnen enkele dagen voor de tocht worden gedownload vanaf Fietssport.nl.
Wie wil MTB-en heeft de keuze uit drie afstanden. De kortste afstand – 25 kilometer – is speciaal uitgezet voor beginnende fietsers die kennis willen maken met het mountainbiken en het rijden van toertochten. Als meer ervaren MTB-rijder kun je kiezen voor een rit van 40 of 60 kilometer door het prachtige Achterhoekse coulissenlandschap.

Nieuwe pauzeplek
De pauzeplek voor alle afstanden is bij Boerderij ‘Hommelink’ aan de Tankweg in Lievelde. Je wordt hier door de organisatie getrakteerd op een kop bouillon en een krentenbol.

Gratis consumptie na afloop
25 jaar Marveldtocht en de geboorte van een Klassieker, dat moet natuurlijk gevierd worden! Daarom ontvangt elke deelnemer aan de Marveld Klassieker bij de start een consumptiebon, die na afloop van de tocht kan worden ingeleverd bij het horecaplein en recht geeft op een heerlijk drankje naar keuze.

De start van de Marveld Klassieker is tussen 8.30 en 10.30 uur vanaf tennis- en golfcomplex De Blanckenborg aan de Oude Winterswijkseweg 45a in Groenlo. De route naar het startbureau alsmede naar de diverse parkeerplaatsen in de omgeving zijn duidelijk aangegeven.

Toertocht details 25 km

Starttijd
08:30 - 10:30 uur.
Deelnemers verwacht
500 - 1.500
Startlocatie
Oude Winterswijkseweg 45a
plan route
Kosten deelname
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 8,00 (BASIC account)
€ 6,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
RTC Groenlo
Website
www.rtcg.nl
Kenmerken
Scan & Go
Prijs-kwaliteitverhouding
Route en omgeving
Verzorging onderweg
Voorzieningen startlocatie
Route-aanduiding

Wil je de reacties op deze toertocht zien?

Log in of registreer