Deze tocht heeft reeds plaatsgevonden op 2-2-2020.
  • Zondag 2 feb 2020
  • Leeuwarden (Friesland)

Winterfiets Elfstedentocht

  • Racefiets

De inschrijving is op dit moment gesloten. Na-inschrijven is op 28, 29 en 30 januari via www.frieslandbeweegt.frl/FRIESLANDTRIPS/WinterfietsElfstedentocht/index.php mogelijk en op 1 en 2 februari ter plaatse. Wanneer je je registreert als belangstellende zul je een mail ontvangen op het moment dat de na-inschrijving opent.

Na de start vanuit de nu al legendarische Elfstedenhal in Leeuwarden (Friesland), volgen we met de 205 km lange route het traditionele Elfsteden schaatsparcours zo dicht mogelijk. Daarbij komen we bijvoorbeeld over het beroemde, maar lastige bruggetje bij Bartlehiem en het unieke tegelbruggetje. Verzamel alle knipjes in je watervaste Elfsteden stempelkaart, geniet onderweg van muziek en 'Koek en Zopie' en ontvang bij de finish in de Blokhuispoort een 11-Steden kruisje. Hét bewijs dat je een echte, wintervaste bikkel bent!

Toertocht details 90 km

Starttijd
07:45 - 08:00 uur.
Deelnemers verwacht
Vrij rustig, geniet van de omgeving op je eigen tempo.
Startlocatie
Fryslanplein
plan route
Kosten deelname bij voorinschrijven
€ 25,00 (BASIC account)
€ 22,00 (PLUS account & NTFU-lid)
De online inschrijving is gesloten.
Organisatie
Stichting Friesland Beweegt
Website
www.winterfietselfstedentocht.frl
Kenmerken

Wat anderen van deze toertocht vonden.

Altijd leuk om de 11 stedentocht te fietsen. Organisatie van deze tocht is matig. Start en finish gescheiden, parkeren betaald, douchen ? Voor € 30;- krentenbol, blokje kaas, snert, banaan. Kunnen nog veel leren van onze zuider buren.